Zápisník Paperblanks - Granada Turquoise - Midi linkovaný

Zápisník Paperblanks - Granada Turquoise - Midi linkovaný
Zápisník Paperblanks - Granada Turquoise - Midi linkovaný
Zápisník Paperblanks - Granada Turquoise - Midi linkovaný
Zápisník Paperblanks - Granada Turquoise - Midi linkovaný
401 401 1118
401,- Kč

Původní cena: 401,- Kč


Hodnocení:


Zápisník Paperblanks - Granada Turquoise - Midi linkovaný z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Zápisník Paperblanks - Granada Turquoise - Midi linkovaný .

Detailní informace

Zápisník Paperblanks Granada Turquoise Flexis ultra nelinkovaný 8215-6 Kolekce Moorish Mosaic inspirovaná fotografií Gérarda Degeorge Měkká vazba Flexis Šitá vazba s ručně slepovaným krytem Hedvábná záložka pro nalezení správné strany. Silné listy z ekologicky vyráběného papíru Velikost midi - 130 x 180 mm. Gramáž papíru 100 gsm. 176 stran. Linkovaný Originální dílo: Fotografie od Gérarda Degeorge Éra: Současná fotografie historické architektury Region: Západní islámský svět Fotograf Gérard Degeorge cestoval po světě a zachycoval velké kusy arc...hitektonického designu pomocí svého objektivu. Dříve jsme využili jeho slavnou kolekci fotografií pro naše islámské dlaždice, stěny Jali, složité intarzie a obálky časopisů Taj Mahal Flowers a nyní jsme se znovu vrátili k tomuto novému designu oslavujícímu západní islámské umění. Tento jedinečný černobílý vzor se skvrnami tyrkysové barvy představuje jednu z nejúžasnějších forem dekorativního umění – islámské dlaždicové práce. Na rozdíl od mnoha jiných náboženských uměleckých tradic se islámští umělci řídí konceptem „anikonismu“, což znamená, že stvoření živých bytostí je pouze pro Boha, a proto by mělo být z uměleckého díla, které vytvářejí, vynecháno. Namísto lidských nebo zvířecích postav tento styl umění zahrnuje tři klíčové prvky: květinové motivy, geometrické vzory a kaligrafii. Poprvé jsme narazili na tuto malou fotografii při procházení Degeorgeovy sbírky a okamžitě jsme byli přeneseni zpět na návštěvu Alhambry ve španělské Granadě. Alhambra, skutečný vrchol maurské architektury a památka světového dědictví UNESCO, je vyzdobena dlaždicovými mozaikami s tématem „ráj na zemi“. I když si nemůžeme být jisti, odkud přesně tato fotografie pochází, geometrický vzor, ​​květinový design a arabeska, to vše naznačuje architektonické styly islámského umění nalezeného v Granadě. V průběhu staletí vedli islámští intarzovaní umělci a architekti cestu vyjadřování víry prostřednictvím svého řemesla. Umělecká forma, která vytvořila náš složitý a barevný design Granada Turquoise, i dnes stále překvapuje a inspiruje. Doufáme, že vás tento design časopisu přenese, stejně jako nás, na místo inspirace a úžasu a možná i inspiruje k vašim vlastním cestám do světa západního islámského umění.

Produkt je výrobek značky Hartley & Marks ,distribuovaný s EAN kódem 9781439782163.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Hartley & Marks, Obecné kancelářské potřeby Hartley & Marks, Papírové výrobky Hartley & Marks, Papírnictví Hartley & Marks.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zápisník Paperblanks - Granada Turquoise - Midi linkovaný a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hartley & Marks a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hartley & Marks najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zápisník Paperblanks - Granada Turquoise - Midi linkovaný
Právě si prohlížíte...

401,- Kč