Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sada trysek Montana 6ks

Sada trysek Montana 6ks

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sada trysek Montana 6ks z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Sada trysek Montana 6ks .

Detailní informace

Základní sada trysek na spreje značky Montana Cans o 6ks různých velikostí. Jsou vhodné pro všechny běžné řady - White, Black i Gold, ale také laky a další spreje od tohoto výrobce. Každá tryska má jinou šíři a je tedy vhodná pro jinou práci; nejširší trysky se používají zejména pro vykrývání velkých ploch, zatímco tenké trysky pro detaily a linky. v sadě trysky Level 1 až Level 6 (od nejmenší po největší) univerzální pro všechny spreje Montana Cans praktická ukázka šíře trysek na balení Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu... zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme.

Produkt je výrobek značky Artikon,montana Cans ,distribuovaný s EAN kódem 4048500292910.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Artikon,montana Cans, Obecné kancelářské potřeby Artikon,montana Cans, Papírové výrobky Artikon,montana Cans, Papírnictví Artikon,montana Cans.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sada trysek Montana 6ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Artikon,montana Cans a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Artikon,montana Cans najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sada trysek Montana 6ks
Právě si prohlížíte...

55,- Kč