Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Linorytová barva AMI 250ml – černá

Linorytová barva AMI 250ml – černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Linorytová barva AMI 250ml – černá z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Linorytová barva AMI 250ml – černá .

Detailní informace

Barva pro linoryt na vodní bázi od německé značky AMI. Vysoký obsah pigmentu, dobrá světlostálost a krycí vlastnosti. Barvy mají středně dlouhou dobu schnutí. Výhodný poměr množství / cena. Díky možnosti ředit vodou jsou barvy vhodné i pro děti a začátečníky. Vybírat můžete ze 7 základních odstínů, vzájemně mezi sebou míchatelných. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", k...teré naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky.

Produkt je výrobek značky Ostatní,artikon ,distribuovaný s EAN kódem 4015014064562.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Ostatní,artikon, Obecné kancelářské potřeby Ostatní,artikon, Papírové výrobky Ostatní,artikon, Papírnictví Ostatní,artikon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Linorytová barva AMI 250ml – černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ostatní,artikon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ostatní,artikon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Linorytová barva AMI 250ml – černá
Právě si prohlížíte...

239,- Kč