Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LED svítící podložka A3

LED svítící podložka A3

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LED svítící podložka A3 z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným LED svítící podložka A3 .

Detailní informace

Bílá světelná podložka, vhodná pro prosvícení obrázku. Návod: na podložku položte papír s obrázkem či fotkou, kterou budete chtít nakreslit. Přes tento papír položte nový čistý papír, na kterém uvidíte obrysy spodního obrázku. Ty tak můžete jednoduše a přesně obkreslit. Šetrné LED světlo s extrémně dlouhou výdrží (50.000 hodin a více) a minimálním dopadem na únavu či lidské oko. šířka pouze 1,3cm pro formáty do velikosti A3 zapojení do běžné zásuvky vyrábí německá značka Transotype Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajím...á? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme.

Produkt je výrobek značky Artikon,transotype ,distribuovaný s EAN kódem 6936694517453.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Artikon,transotype, Obecné kancelářské potřeby Artikon,transotype, Papírové výrobky Artikon,transotype, Papírnictví Artikon,transotype.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LED svítící podložka A3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Artikon,transotype a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Artikon,transotype najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LED svítící podložka A3
Právě si prohlížíte...

6198,- Kč