Golden 3195 Fine Pumice Gel 237ml

Golden 3195 Fine Pumice Gel 237ml
459 427 1587
459,- Kč

Původní cena: 427,- Kč


Hodnocení:


Golden 3195 Fine Pumice Gel 237ml z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Golden 3195 Fine Pumice Gel 237ml .

Detailní informace

Hrubý strukturovací gel na akrylové bázi pro vytváření 3D struktur a speciálních efektů. Je vodouředitelný a rychleschnoucí. Můžete používat jak samotný a poté přetřít, tak přímo mísit s akrylovou barvou. Doporučujeme kombinovat s barvami Heavy body. Fine pumice gel je poměrně jemný a po zaschnutí velmi tvrdý. Vzhledem k barevnosti je spíše vhodný pro vytvoření podkladu a následné přemalování, můžete však jeho šedou barvu zakomponovat do malby jako úmysl (nebo odstín změnit smícháním s barvou). Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto p...roduktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky.

Produkt je výrobek značky Artikon,golden ,distribuovaný s EAN kódem 0738797319554.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Artikon,golden, Obecné kancelářské potřeby Artikon,golden, Papírové výrobky Artikon,golden, Papírnictví Artikon,golden.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Golden 3195 Fine Pumice Gel 237ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Artikon,golden a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Artikon,golden najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Golden 3195 Fine Pumice Gel 237ml
Právě si prohlížíte...

459,- Kč