Golden 3001 Self Leveling Clear Gel 237ml

Golden 3001 Self Leveling Clear Gel 237ml
449 449 1901
449,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


Golden 3001 Self Leveling Clear Gel 237ml z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Golden 3001 Self Leveling Clear Gel 237ml .

Detailní informace

Golden Clear leveling gel je jemně pastózní gel na akrylové bázi se specifickou vláknitou konzistencí. Je zcela průhledný, ale je možné jej tónovat akrylovou barvou. Po zaschnutí má lesklý nádech a flexibilní povrch. Sjednocuje malbu. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. Zboží zakoupíte výběrem variant dole pod popisem a následném kliknutí na tlačítko "koupit", které naleznete v pravém dolním rohu Vaší obrazovky.

Produkt je výrobek značky Artikon,golden ,distribuovaný s EAN kódem 0738797300156.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Artikon,golden, Obecné kancelářské potřeby Artikon,golden, Papírové výrobky Artikon,golden, Papírnictví Artikon,golden.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Golden 3001 Self Leveling Clear Gel 237ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Artikon,golden a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Artikon,golden najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Golden 3001 Self Leveling Clear Gel 237ml
Právě si prohlížíte...

449,- Kč