Lepící bločky Filofax - Indigo

Lepící bločky Filofax - Indigo
194 194 341
194,- Kč

Původní cena: 194,- Kč


Hodnocení:


Lepící bločky Filofax - Indigo z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Lepící bločky Filofax - Indigo .

Detailní informace

Uspořádejte si Vaše poznámky a plány pomocí sady přemístitelných lepicích poznámkových papírků z naší kolekce Indigo. Využít můžete linkovaný poznámkový blok, čistý poznámkový blok, vertikální poznámkový blok, seznam úkolů a čtyři vodorovné záložky stránek. To celé v kombinaci navy, modré, šedé a bílé barvy. Sada byla navržena tak, abyste ji mohli umístit do vašeho diáře či Clipbooku velikosti A5 nebo Osobní a také do zápisníku Filofax Notebook A5 a A4.

Produkt je výrobek značky Filofax ,distribuovaný s EAN kódem 5059145459933.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Filofax, Obecné kancelářské potřeby Filofax, Papírové výrobky Filofax, Papírnictví Filofax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lepící bločky Filofax - Indigo a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Filofax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Filofax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lepící bločky Filofax - Indigo
Právě si prohlížíte...

194,- Kč