ArtGraf grafitová tyčinka 9cm

ArtGraf grafitová tyčinka 9cm
80 80 1302
80,- Kč

Původní cena: 80,- Kč


Hodnocení:


ArtGraf grafitová tyčinka 9cm z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným ArtGraf grafitová tyčinka 9cm .

Detailní informace

Rozmyvatelná grafitová tyčinka vhodná pro široké použití u kresby i smíšených technik. Grafitem se dá malovat jako běžným uhlem, výhodou je následně možnost roztírání a stínování. Možnost kombinovat s tužkou, uhlem, apod. Prodej po 1ks. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme.

Produkt je výrobek značky Ostatní,artikon ,distribuovaný s EAN kódem 5601470500783.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Ostatní,artikon, Obecné kancelářské potřeby Ostatní,artikon, Papírové výrobky Ostatní,artikon, Papírnictví Ostatní,artikon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ArtGraf grafitová tyčinka 9cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ostatní,artikon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ostatní,artikon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ArtGraf grafitová tyčinka 9cm
Právě si prohlížíte...

80,- Kč