Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Woková mramorová pánev s poklicí Royalty Line RL-BW28M / Ø 28 cm / černá - 20% sleva

-20%
Woková mramorová pánev s poklicí Royalty Line RL-BW28M / Ø 28 cm / černá
Woková mramorová pánev s poklicí Royalty Line RL-BW28M / Ø 28 cm / černá
Woková mramorová pánev s poklicí Royalty Line RL-BW28M / Ø 28 cm / černá
Woková mramorová pánev s poklicí Royalty Line RL-BW28M / Ø 28 cm / černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Woková mramorová pánev s poklicí Royalty Line RL-BW28M / Ø 28 cm / černá z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, nádobí na vaření a pečení, kuchyňské nádobí, pánve wok, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Woková mramorová pánev s poklicí Royalty Line RL-BW28M / Ø 28 cm / černá .

Zlevněné zboží

Zde: Jak pečovat o nádobí + doporučení pro údržbu sady nádobí a zachování její delší životnosti Woková mramorová pánev s poklicí Royalty Line RL-BW28M / Ø 28 cm / černá Když už si dáte námahu s nákupem, čištěním a krájením zeleniny, stojí za to dopřát zelenině i odpovídající tepelnou úpravu, aby se živiny se zeleniny skutečně dostaly až do žaludku strávníků. Woková pánev od Royalty Line Vaše úsilí zdravě jíst a zdravě žít podpoří. S Wokovou pánví Royalty Line můžete dopřát potravinám odpovídající tepelnou úpravu, aby se živiny, které jsou pro n...aše tělo důležité, dostaly tam kam mají. S pánví Royalty Line budete své jídlo připravovat zdravě, snadno tak dodržíte zdravý životní styl. Díky mramorovému povrchu je pánev Royalty Line ideální volbou pro ty, kteří se zajímají o to, co jedí a o svou životosprávu. Pánev se skvěle hodí pro přípravu zeleniny ale i masových pokrmů. Tyto kladné vlastnosti na přípravu pokrmu má i keramika, která je v porovnání s kovovými povrchy k pokrmům mnohem šetrnější. Díky antiadhezním vlastnostem pak stačí při přípravě pokrmů jen minimální množství tuku. Pánev má navíc ergonomickou rukojeť, o kterou se nespálíte, ani když je pánev hodně horká. Součástí pánve je i praktická skleněná poklice s otvorem, kterým může odcházet nepotřebná pára Pánev lze použít pro všechny typy sporáků včetně indukce a lze ji mýt v myčce. Mramorový Greblonový povrch pánve vás nadchne: Je šetrný k potravinám, takže hotový pokrm je nejen chutnější, ale zachovává si i více vitamínů, minerálů a dalších živin Je nepřilnavý, takže stačí minimum oleje a snadno se myje Je praktický, neboť případné nečistoty či oděrky nejsou tolik patrné Je elegantní, protože taková černá barva zkrátka je Rozměry Průměr: 28 cm Výška: 13 cm Délka: 46 cm Šířka: 30 cm Obsah balení Woková mramorová pánev s poklicí Royalty Line RL-BW28M / Ø 28 cm / černá

Produkt je výrobek značky Royalty Line ,distribuovaný s EAN kódem 5407004740256.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Royalty Line, Kuchyně a jídelny Royalty Line, Nádobí na vaření a pečení Royalty Line, Kuchyňské nádobí Royalty Line, Pánve wok Royalty Line.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Pánev Wok Ebony Rosewood 28 cm

Velikost 28 cm / Černá / Tepaný hliník, povlak z trojité vrstvy mramoru a žuly / Berlinger haus
1 442,- Kč
560,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Woková mramorová pánev s poklicí Royalty Line RL-BW28M / Ø 28 cm / černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, nádobí na vaření a pečení sleva, kuchyňské nádobí sleva, pánve wok sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royalty Line a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royalty Line najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Woková mramorová pánev s poklicí Royalty Line RL-BW28M / Ø 28 cm / černá
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

799,- Kč