Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Baby Annabell Little Alexander, 36 cm

Baby Annabell Little Alexander, 36 cm
Baby Annabell Little Alexander, 36 cm
Baby Annabell Little Alexander, 36 cm
Baby Annabell Little Alexander, 36 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Baby Annabell Little Alexander, 36 cm z kategorie hračky a hry, hračky, panenky, hrací sady a figurky, panenky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Jabadaba a budete spokojení s dodaným Baby Annabell Little Alexander, 36 cm .

Detailní informace

Little Alexander je malý veselý chlapeček, který má vždy dobrou náladu. Potisk dovádějících oveček na měkkých dupačkách jen potvrzuje, že si s ním děti vždy užijí spoustu zábavy. Dupačky jsou ušity ve stylu „easy fit“, díky kterému mohou být velmi snadno převlékány i těmi nejmenšími ručičkami. Chlapeček s měkkým látkovým tělíčkem je nejšťastnější, když může pít ze své lahvičky a potom si zdřímnout. Leží-li na zádech, zavře hnědé oči. Dlouho ale nespí, vždyť den je přeci stvořen pro hraní, běhání, objevování a mazlení.
• Or...iginální panenka Baby Annabell.
• Model „pro nejmenší“ (36 cm) s měkkým tělíčkem.
• Obleček ve stylu „easy fit“.
• S mrkacíma očima.
• Podporuje děti už od jednoho roku ke „hře na“ a poskytuje prvotní podněty pro rozvíjení smyslu pro empatii a odpovědnost.
Baby Annabell Little Alexander je panenka ve velikosti 36 cm s mrkacíma očima. Oblečen je do dupaček a čepičky. Součástí je lahvička.

Produkt je výrobek značky Baby Annabell ,distribuovaný s EAN kódem 4001167706350.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Baby Annabell, Hračky Baby Annabell, Panenky, hrací sady a figurky Baby Annabell, Panenky Baby Annabell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 389,- Kč
1 199,- Kč
Detail
939,- Kč
809,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Baby Annabell Little Alexander, 36 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, panenky, hrací sady a figurky sleva, panenky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Baby Annabell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Baby Annabell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Baby Annabell Little Alexander, 36 cm
Právě si prohlížíte...

584,- Kč