Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pokémon Clip and Go Net Ball - figurka Snom

Pokémon Clip and Go Net Ball - figurka Snom

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pokémon Clip and Go Net Ball - figurka Snom z kategorie hračky a hry, hračky, panenky, hrací sady a figurky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Pokémon Clip and Go Net Ball - figurka Snom .

Detailní informace

Pokémoní hračka Pokémon Clip'n'Go Poké Balls Wave 11 Snom & Net Ball je perfektním doplňkem pro každého malého trenéra Pokémonů. Mějte svého roztomilého hmyzího Pokémona Snoma i s jeho Net Ballem vždy při sobě.
Teď se můžete cítit jako opravdový trenér Pokémonů! Díky Pokémon Clip and Go si můžete svého oblíbeného Pokémona vzít opravdu kamkoli, protože se dá oprav...du jednoduše připnout třeba na pásek nebo kalhoty. Figurka i Pokéball jsou zdařile propracované a potěší každého trenéra Pokémonů.
V sérii (Wave 11) najdete 6 druhů různých Pokeballů a Pokémonů, vysokých zhruba 5 cm. Vyberte si a noste stále u sebe toho nejlepšího nebo je rovnou sesbírejte všechny!
Hračka je vyrobena na základě oficiální licence a od oficiálního výrobce, tudíž nejde o žádnou levnou a nezdařilou napodobeninu.
Podívejte se na kompletní nabídku Pokémon figurek.
 

Produkt je výrobek značky Jazwares ,distribuovaný s EAN kódem 191726424635.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Jazwares, Hračky Jazwares, Panenky, hrací sady a figurky Jazwares.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokémon Clip and Go Net Ball - figurka Snom a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, panenky, hrací sady a figurky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jazwares a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jazwares najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokémon Clip and Go Net Ball - figurka Snom
Právě si prohlížíte...

399,- Kč