GimCat Sticks hovězí a jablko 3 ks

GimCat Sticks hovězí a jablko 3 ks
42 37 912
42,- Kč

Původní cena: 37,- Kč


Hodnocení:


GimCat Sticks hovězí a jablko 3 ks z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, pamlsky pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným GimCat Sticks hovězí a jablko 3 ks .

Detailní informace

Popis: - Perfektní kombinace hovězího masa a jablka - Bohaté na antioxidanty a esenciální látky - Podporuje zrak a srdeční činnost Pokyny pro krmení: Dospělým kočkám lze podávat 1-2 kusy denně, maximálně 5 kusů za týden. Vedle krmiva vždy podávejte čerstvou, čistou pitnou vodu. Složení: Maso a vedlejší produkty živočišného původu (94%, 26% hovězí), minerální látky, ovoce (sušené jablko 1%) Přidavné látky /kg: vitamín A 5000 IU; vitamín D3 500 IU; vitamín E 5 mg; taurin 1000 mg

Produkt je výrobek značky Gimborn ,distribuovaný s EAN kódem 4002064420561.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Gimborn, Potřeby pro domácí zvířata Gimborn, Potřeby pro kočky Gimborn, Pamlsky pro kočky Gimborn.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

GimCat Sticks hovězí a jablko 3 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, pamlsky pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gimborn a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gimborn najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GimCat Sticks hovězí a jablko 3 ks
Právě si prohlížíte...

42,- Kč