Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jo Malone Jo Malone - držák na vůně do auta

Jo Malone Jo Malone - držák na vůně do auta

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jo Malone Jo Malone - držák na vůně do auta z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, automobilové dekorace, osvěžovače vzduchu do aut, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Jo Malone Jo Malone - držák na vůně do auta .

Detailní informace

Provoňte svůj vůz vaší oblíbenou luxusní vůní od značky Jo Malone! Stačí si vybrat jednu z náplní, vložit ji do držáku a umístit ve vozidle. Vydejte se voňavou cestou. Elegantní a sofistikovaný difuzér do auta se snadno a bezpečně připojuje k větracímu otvoru a obohatí každou cestu neodolatelnou vůní.

Produkt je výrobek značky Jo Malone ,distribuovaný s EAN kódem 690251100057.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Jo Malone, Díly a příslušenství vozidel Jo Malone, Údržba a výzdoba motorových vozidel Jo Malone, Automobilové dekorace Jo Malone, Osvěžovače vzduchu do aut Jo Malone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jo Malone Jo Malone - držák na vůně do auta a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, automobilové dekorace sleva, osvěžovače vzduchu do aut sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jo Malone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jo Malone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jo Malone Jo Malone - držák na vůně do auta
Právě si prohlížíte...

1219,- Kč