VALEO VW TOURAN 15- zad. světlo vnitřní komplet P

VALEO VW TOURAN 15- zad. světlo vnitřní komplet  P
2 184 2 184 560
2 184,- Kč

Původní cena: 2 184,- Kč


Hodnocení:


VALEO VW TOURAN 15- zad. světlo vnitřní komplet P z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly motorových vozidel, osvětlení motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným VALEO VW TOURAN 15- zad. světlo vnitřní komplet P .

Detailní informace

Zadní světlo VALEO VW TOURAN 15- zad. světlo vnitřní komplet (prvovýroba) P:Světla se řadí mezi základní prvky vozidla. Zadní světlo VALEO bude dobře informovat ostatní účastníky silničního provozu. Místo pro umístění tohoto modelu je vždy pouze na pravé straně vozidla. Je zhotoveno pro vůz VW TOURAN (5T1) (MPV) [05/15-]. Stěžejní parametry zadního světla VALEO VW TOURAN 15- zad. světlo vnitřní komplet (prvovýroba) P Slouží k instalaci pouze na pravou stranu vozidla Zadní světlo VALEO je upraveno pro vůz VW TOURAN (5T1) (MPV) [05/15-]

Produkt je výrobek značky Valeo ,distribuovaný s EAN kódem 3276420470489.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Valeo, Díly a příslušenství vozidel Valeo, Díly motorových vozidel Valeo, Osvětlení motorových vozidel Valeo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VALEO VW TOURAN 15- zad. světlo vnitřní komplet P a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly motorových vozidel sleva, osvětlení motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Valeo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Valeo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VALEO VW TOURAN 15- zad. světlo vnitřní komplet P
Právě si prohlížíte...

2184,- Kč