VALEO VW GOLF SPORTSVAN 14- zad. světlo vnitřní komplet L

VALEO VW GOLF SPORTSVAN 14- zad. světlo vnitřní komplet  L
2 185 2 185 124
2 185,- Kč

Původní cena: 2 185,- Kč


Hodnocení:


VALEO VW GOLF SPORTSVAN 14- zad. světlo vnitřní komplet L z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly motorových vozidel, osvětlení motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným VALEO VW GOLF SPORTSVAN 14- zad. světlo vnitřní komplet L .

Detailní informace

Zadní světlo VALEO VW GOLF SPORTSVAN 14- zad. světlo vnitřní komplet (prvovýroba) L:Světly disponuje každé vozidlo. Zadní světlo VALEO zaručuje nezbytnou viditelnost v silničním provozu. S tímto modelem světla počítejte pouze pro levou stranu auta. Nainstalujete jej na vůz VW GOLF SPORTSVAN (AM1) (HATCHBACK) [02/14-]. Významné přednosti zadního světla VALEO VW GOLF SPORTSVAN 14- zad. světlo vnitřní komplet (prvovýroba) L Slouží k instalaci pouze na levou stranu vozidla Zadní světlo VALEO je určeno pro vůz VW GOLF SPORTSVAN (AM1) (HATCHBACK) [02.../14-]

Produkt je výrobek značky Valeo ,distribuovaný s EAN kódem 3276420453840.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Valeo, Díly a příslušenství vozidel Valeo, Díly motorových vozidel Valeo, Osvětlení motorových vozidel Valeo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VALEO VW GOLF SPORTSVAN 14- zad. světlo vnitřní komplet L a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly motorových vozidel sleva, osvětlení motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Valeo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Valeo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VALEO VW GOLF SPORTSVAN 14- zad. světlo vnitřní komplet L
Právě si prohlížíte...

2185,- Kč