VALEO OPEL Astra 8/15- zad. světlo vnější komplet P

VALEO OPEL Astra 8/15- zad. světlo vnější komplet  P
2 668 2 668 1711
2 668,- Kč

Původní cena: 2 668,- Kč


Hodnocení:


VALEO OPEL Astra 8/15- zad. světlo vnější komplet P z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly motorových vozidel, osvětlení motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným VALEO OPEL Astra 8/15- zad. světlo vnější komplet P .

Detailní informace

Zadní světlo VALEO OPEL Astra 8/15- zad. světlo vnější komplet (Kombi) (prvovýroba) P:Světla nemohou chybět u žádného vozidla. Zadní světlo VALEO zajistí, že vás ostatní řidiči dobře uvidí. Tento konkrétní model se dá instalovat pouze na pravou stranu vozidla. Je vhodné na vůz OPEL ASTRA K (HATCHBACK) [06/15-]. Stěžejní vlastnosti zadního světla VALEO OPEL Astra 8/15- zad. světlo vnější komplet (Kombi) (prvovýroba) P Lze umístit na pravou stranu vozidla Zadní světlo VALEO je vhodné pro vůz OPEL ASTRA K (HATCHBACK) [06/15-]

Produkt je výrobek značky Valeo ,distribuovaný s EAN kódem 3276420470724.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Valeo, Díly a příslušenství vozidel Valeo, Díly motorových vozidel Valeo, Osvětlení motorových vozidel Valeo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VALEO OPEL Astra 8/15- zad. světlo vnější komplet P a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly motorových vozidel sleva, osvětlení motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Valeo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Valeo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VALEO OPEL Astra 8/15- zad. světlo vnější komplet P
Právě si prohlížíte...

2668,- Kč