VALEO FORD C-MAX 5/15- zad. světlo vnitřní komplet L

VALEO FORD C-MAX 5/15- zad. světlo vnitřní komplet  L
2 975 2 975 912
2 975,- Kč

Původní cena: 2 975,- Kč


Hodnocení:


VALEO FORD C-MAX 5/15- zad. světlo vnitřní komplet L z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly motorových vozidel, osvětlení motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným VALEO FORD C-MAX 5/15- zad. světlo vnitřní komplet L .

Detailní informace

Zadní světlo VALEO FORD C-MAX 5/15- zad. světlo vnitřní komplet (prvovýroba) L:Světla najdeme u každého vozidla. Zadní světlo VALEO bude sloužit jako bezpečnostní informace pro ostatní řidiče. Tento konkrétní model je možné namontovat jen na levou stranu auta. Je připraveno k instalaci do automobilu FORD C-MAX II (DXA/CB7, DXA/CEU) (MPV) [12/10-]. Zásadní přednosti zadního světla VALEO FORD C-MAX 5/15- zad. světlo vnitřní komplet (prvovýroba) L Instalace možná na levou stranu auta Zadní světlo VALEO je určeno pro vůz FORD C-MAX II (DXA/CB7, DXA.../CEU) (MPV) [12/10-]

Produkt je výrobek značky Valeo ,distribuovaný s EAN kódem 3276420470335.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Valeo, Díly a příslušenství vozidel Valeo, Díly motorových vozidel Valeo, Osvětlení motorových vozidel Valeo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

VALEO FORD C-MAX 5/15- zad. světlo vnitřní komplet L a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly motorových vozidel sleva, osvětlení motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Valeo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Valeo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VALEO FORD C-MAX 5/15- zad. světlo vnitřní komplet L
Právě si prohlížíte...

2975,- Kč