Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAGNETI MARELLI OPEL Astra 8/15- zad. světlo LED komplet vnitřní 5dv. , L

MAGNETI MARELLI OPEL Astra 8/15- zad. světlo LED komplet vnitřní 5dv. , L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAGNETI MARELLI OPEL Astra 8/15- zad. světlo LED komplet vnitřní 5dv. , L z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly motorových vozidel, osvětlení motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MAGNETI MARELLI OPEL Astra 8/15- zad. světlo LED komplet vnitřní 5dv. , L .

Detailní informace

Zadní světlo MAGNETI MARELLI OPEL Astra 8/15- zad. světlo LED komplet vnitřní 5dv. , L:Světla jsou nedílnou součástí všech vozidel. Zadní světlo MAGNETI MARELLI vám zaručí viditelnost na silnici. Tento konkrétní model je možné namontovat jen na levou stranu auta. Je vhodné na vůz OPEL ASTRA K (HATCHBACK) [06/15-]. Světlo zajišťuje technologie LED s ideální intenzitou. Zásadní vlastnosti zadního světla MAGNETI MARELLI OPEL Astra 8/15- zad. světlo LED komplet vnitřní 5dv. , L Instalace možná na levou stranu auta Zadní světlo MAGNETI MARELLI je up...raveno pro vůz OPEL ASTRA K (HATCHBACK) [06/15-] Svícení zajišťuje LED technologie

Produkt je výrobek značky Magneti Marelli ,distribuovaný s EAN kódem 8001063696362.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Magneti Marelli, Díly a příslušenství vozidel Magneti Marelli, Díly motorových vozidel Magneti Marelli, Osvětlení motorových vozidel Magneti Marelli.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAGNETI MARELLI OPEL Astra 8/15- zad. světlo LED komplet vnitřní 5dv. , L a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly motorových vozidel sleva, osvětlení motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Magneti Marelli a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Magneti Marelli najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAGNETI MARELLI OPEL Astra 8/15- zad. světlo LED komplet vnitřní 5dv. , L
Právě si prohlížíte...

2893,- Kč