MAGNETI MARELLI CITROEN C4 Grand Picasso 13- zad. světlo komplet L

MAGNETI MARELLI CITROEN C4 Grand Picasso 13- zad. světlo komplet   L
5 779 5 779 318
5 779,- Kč

Původní cena: 5 779,- Kč


Hodnocení:


MAGNETI MARELLI CITROEN C4 Grand Picasso 13- zad. světlo komplet L z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly motorových vozidel, osvětlení motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MAGNETI MARELLI CITROEN C4 Grand Picasso 13- zad. světlo komplet L .

Detailní informace

Zadní světlo MAGNETI MARELLI CITROEN C4 Grand Picasso 13- zad. světlo komplet
(prvovýroba) L:Světla jsou nedílnou součástí všech vozidel. Zadní světlo MAGNETI MARELLI zajistí, že vás ostatní řidiči dobře uvidí. Tento model můžete umístit pouze na levou stranu vozidla. Nainstalujete jej na vůz CITROËN C4 Grand Picasso II (MPV) [09/13-]. Rozhodující vlastnosti zadního světla MAGNETI MARELLI CITROEN C4 Grand Picasso 13- zad. světlo komplet
(prvovýroba) L Je určeno pro levou stranu vozidla Zadní světlo MAGNETI MARELLI je vhodné pro vůz CI...TROËN C4 Grand Picasso II (MPV) [09/13-]

Produkt je výrobek značky Magneti Marelli ,distribuovaný s EAN kódem 8001063723648.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Magneti Marelli, Díly a příslušenství vozidel Magneti Marelli, Díly motorových vozidel Magneti Marelli, Osvětlení motorových vozidel Magneti Marelli.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAGNETI MARELLI CITROEN C4 Grand Picasso 13- zad. světlo komplet L a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly motorových vozidel sleva, osvětlení motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Magneti Marelli a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Magneti Marelli najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAGNETI MARELLI CITROEN C4 Grand Picasso 13- zad. světlo komplet L
Právě si prohlížíte...

5779,- Kč