Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAGNETI MARELLI AUDI A4 15- zad. světlo LED komplet vnější Kombi , L

MAGNETI MARELLI AUDI A4 15- zad. světlo LED komplet vnější Kombi , L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAGNETI MARELLI AUDI A4 15- zad. světlo LED komplet vnější Kombi , L z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly motorových vozidel, osvětlení motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným MAGNETI MARELLI AUDI A4 15- zad. světlo LED komplet vnější Kombi , L .

Detailní informace

Zadní světlo MAGNETI MARELLI AUDI A4 15- zad. světlo LED komplet vnější Kombi , L:Světla nemohou chybět u žádného vozidla. Zadní světlo MAGNETI MARELLI bude skvělým výstražným znamením pro ostatní řidiče. Tento model je určen pouze pro levou stranu vozidla. Nainstalujete jej na vůz AUDI A4 (8W2, B9) (SEDAN) [05/15-] a A4 Avant (8W5, B9) (KOMBI) [08/15-]. Svítí na základě technologie LED se solidní intenzitou. Důležité parametry zadního světla MAGNETI MARELLI AUDI A4 15- zad. světlo LED komplet vnější Kombi , L Lze nainstalovat jen na levou stra...nu auta Zadní světlo MAGNETI MARELLI je určeno pro vůz AUDI A4 (8W2, B9) (SEDAN) [05/15-] a A4 Avant (8W5, B9) (KOMBI) [08/15-] Velmi oblíbená LED technologie

Produkt je výrobek značky Magneti Marelli ,distribuovaný s EAN kódem 8001063899640.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Magneti Marelli, Díly a příslušenství vozidel Magneti Marelli, Díly motorových vozidel Magneti Marelli, Osvětlení motorových vozidel Magneti Marelli.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAGNETI MARELLI AUDI A4 15- zad. světlo LED komplet vnější Kombi , L a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly motorových vozidel sleva, osvětlení motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Magneti Marelli a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Magneti Marelli najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAGNETI MARELLI AUDI A4 15- zad. světlo LED komplet vnější Kombi , L
Právě si prohlížíte...

5162,- Kč