Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nedis SmartLife nástěnný vypínač / bílá

Nedis SmartLife nástěnný vypínač / bílá
Nedis SmartLife nástěnný vypínač / bílá
Nedis SmartLife nástěnný vypínač / bílá
Nedis SmartLife nástěnný vypínač / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nedis SmartLife nástěnný vypínač / bílá z kategorie dům a zahrada, osvětlení – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Nedis SmartLife nástěnný vypínač / bílá .

Detailní informace

SmartLife nástěnný vypínač Tradiční vypínače osvětlení jsou nyní mnohem chytřejší. Tento Chytrý nástěnný spínač světel umožňuje dálkově a automaticky ovládat osvětlení. Snadná instalace Spínač může sloužit k ovládání světel pomocí dotykového tlačítka. Připojuje se ale také přímo k Wi-Fi směrovači a Vy tak můžete světla ovládat prostřednictvím smartphonu, tabletu nebo hlasem, při použití s funkcemi Amazon Alexa nebo Google Home. Poznámka: Neutrální vodič potřebný k napájení spínače s 230 Volty Nastavení harmonogramů a párování Intuitivní aplikac...e, která je mozkem Chytrého Nástěnného Spínače Světel, umožňuje párovat světla s ostatními spotřebiči a vytvořit tak dokonalé prostředí v místnosti jedním příkazem nebo nastavit automatické zapínání světel - což je ideální, když na pár dní odjíždíte pryč. Diskrétnost Elegantní a snadno čistitelná skleněná přední část zapadne do Vašeho interiéru, a přesto je tato diskrétní jednotka dostatečně výkonná, aby dokázala poskytovat podporu elektrickému osvětlení o výkonu až 300 W. Informace o řadě Nedis® SmartLife Objevte širokou a neustále se rozvíjející škálu produktů - například žárovky, spínače, zástrčky, senzory a kamery - které lze ovládat prostřednictvím intuitivní a jednoduché aplikace. Díky hlasovému ovládání, které je podporováno funkcí Amazon Alexa nebo Google Home, nepotřebujete nic jiného než svou stávající síť Wi-Fi - snadno si tak vytvoříte propojený chytrý domácí systém. Ať již sháníte jednoduchou chytrou žárovku nebo zástrčku nebo chcete automatizovat celý dům, začněte objevovat, jak je v současné době chytrá technologie dostupná. Vlastnosti Odolnost - délka provozu více než 100 000 spínacích cyklů Diskrétnost - splyne s interiérem Vaší místnosti Výkonnost - umožňuje plánování osvětlení, párování s ostatními spotřebiči a zařízeními a ovládání hlasem (pomocí funkce Amazon Alexa nebo Google Home) Všestrannost - lze ovládat místně jako tradiční nástěnný spínač světel nebo dálkově a automaticky Parametry Barva Bílá Indikační kontrolka Ano Typ zdroje napájení Síťové napájení Aplikace ke stažení pro Android™ & iOS Kompatibilní s Nedis® SmartLife Bezdrátová technologie Wi-Fi Maximální zisk antény 2 dBi Vstupní napětí 100 - 240 VAC 50 Hz Provozní teplota -10-45 °C Vstupní proud 10 A Výstupní výkon 1000 W Šířka 86 mm Výška 86 mm Maximální vysílací výkon 19 dBm Vysílací frekvenční rozsah 2412-2462 MHz Hmotnost 150 g Hloubka 36 mm Vnitřní hloubka 26 mm Rozteč otvorů, upevňovací deska 60 mm Upevnění Nástěnný Držák Výstupní napájecí konektor(y) Jednoduchý Maximální spotřeba energie 0.3 W Výstupní proud 4 A Výstupní napětí 100 - 240 VAC Materiál Sklo Řízení Aplikací, Hlas Rozměry: 86 x 86 x 10 mm Obsah balení SmartLife nástěnný vypínač

Produkt je výrobek značky Nedis ,distribuovaný s EAN kódem 5412810271771.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Nedis, Osvětlení – příslušenství Nedis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nedis SmartLife nástěnný vypínač / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, osvětlení – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nedis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nedis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nedis SmartLife nástěnný vypínač / bílá
Právě si prohlížíte...

449,- Kč