Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Osobní váha ETA Vital Professional 8781 90000 / černá / nerez

Osobní váha ETA Vital Professional 8781 90000 / černá / nerez
Osobní váha ETA Vital Professional 8781 90000 / černá / nerez
Osobní váha ETA Vital Professional 8781 90000 / černá / nerez
Osobní váha ETA Vital Professional 8781 90000 / černá / nerez

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Osobní váha ETA Vital Professional 8781 90000 / černá / nerez z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, měřiče tělesných funkcí, osobní váhy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Osobní váha ETA Vital Professional 8781 90000 / černá / nerez .

Detailní informace

Osobní váha ETA Vital Professional 8781 90000 / černá / nerez Osobní chytrou váhu ETA Vital Professional 8781 90000 si díky jejím užitečným vlastnostem rychle oblíbíte. Budete totiž mít dokonalý přehled nejen o své váze, ale i o své celkové fyzické kondici. Sledovat můžete například množství svaloviny, vody v těle, stupeň obezity nebo množství nebezpečného viscerálního tuku.  Dokonalý přehled o celkové fyzické kondici Na výsledky se přitom můžete spolehnout. Pro to nejpřesnější měření je váha vybavena i ručním... snímačem a 8 snímacími elektrodami. Všechna data se budou bezpečně ukládat a zálohovat na cloudu. Díky nerezovému provedení se snadno udržuje a k provozu jí stačí 4 ks baterie AAA, které naleznete v balení.  Vlastnosti Ruční snímač umožní větší přesnost měření Aplikace AiLink pro chytrá zařízení Sleduje až 18 tělesných charakteristik Funkce budíku, která připomene vážení a měření Velká paměť až pro 8 osob Sledujte svůj pokrok Nastavit si můžete i vlastní cíle, kterých byste chtěli dosáhnout a sledovat v čase a sledovat svůj pokrok. Aplikace má paměť až pro 8 osob, u kterých si nadefinujete pohlaví, věk, výšku, jméno, požadovanou cílovou váhu a lze nastavit i vlastní fotografii. Své výsledky můžete taktéž sdílet s přáteli. Aplikace podporuje například přímé sdílení s účtem na Facebooku, nebo vám dovolí stáhnout hodnoty formou obrázku. Ten pak můžete libovolně umístit na jakoukoliv vámi zvolenou sociální síť. Analýza s použitím 5 parametrů  Stáhněte si aplikaci AiLink do svého mobilního telefonu a využijte velké nabídky funkcí a možnosti analýzy. Zobrazí vám více než 18 tělesných charakteristik, jako například váš metabolický věk, viscerální tuk, tělesný tuk, voda v těle, svalovina, kosti, kalorický příjem a index BMI. Uvidíte rozdíl mezi aktuální a poslední zváženou hodnotou.  Parametry Měření a analýza Vody v těle, tuku v těle, svaloviny, hmotnosti, hmotnost kostí Nosnost 180 kg Počet paměťových míst 8 Přesnost vážení 100 g Ukazatel Digitální  Typ baterie AAA Počet baterií 4 Baterie součástí balení Ano Indikace vybitých baterií Ano Smart funkce Ano Typ osobní váhy Diagnostická Značka ETA Rozměry výrobku (š x v x h) 37,5 x 4 x 36 cm Hmotnost výrobku 2,4 kg Hmotnost balení cca 2,9 kg Obsah balení Osobní váha ETA Vital Professional 8781 90000 / černá / nerez

Produkt je výrobek značky Eta ,distribuovaný s EAN kódem 8590393324552.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Eta, Zdravotní péče Eta, Měřiče tělesných funkcí Eta, Osobní váhy Eta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.9 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Osobní váha ETA Vital Professional 8781 90000 / černá / nerez a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, měřiče tělesných funkcí sleva, osobní váhy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Osobní váha ETA Vital Professional 8781 90000 / černá / nerez
Právě si prohlížíte...

1899,- Kč