TEKA HLB 840 White - 11% sleva

-11%
TEKA HLB 840 White
8 939 9 989 1478
8 939,- Kč

Původní cena: 9 989,- Kč


Hodnocení:


TEKA HLB 840 White z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, topinkovače a grily, opékací trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným TEKA HLB 840 White .

Zlevněné zboží

Vestavná trouba TEKA HLB 840 White:TEKA HLB 840 White – stylová pečící trouba do každé moderní kuchyněDoplňte svou kuchyň skvěle vybavenou vestavnou troubou TEKA HLB 840 White o objemu 70 litrů, která nabízí celkem 9 pečících funkcí, pohodlné dotykové ovládání s LED displejem a dvěma otočnými knoflíky. S touto troubou připravíte jednoduše a rychle vaše oblíbené pokrmy. Součástí balení jsou také hluboký plech a grilovací rošt. Snadnou manipulaci s nimi usnadňuje teleskopický pojezd.Vidlice pro připojení do zásuvky není součástí balení (je t...řeba pořídit si samostatně na vlastní náklady). Objem 70 litrů HydroClean PRO Teleskopické pojezdy Plus Okolní teplotaSpousta funkcí a snadné čištěníFunkce kontroly okolní teploty SurroundTemp zaručuje rovnoměrné vedení teploty a tím stejnoměrné vaření v různých výškách. Trouba TEKA HLB 840 White je dále vybavena sklopným maxi grilem s výkonem až 2 500 W, který je tak předurčen pro přípravu steaků nebo pečení přesně podle vašeho gusta. Vestavná trouba je vybavena funkcí rychlého předehřívání, rozmrazování či ECO režimem. Ani údržba tohoto spotřebiče není nijak složitá – čistící systém HydroClean PRO se o vše postará. Dvířka trouby TEKA HLB 840 White jsou vybavena dvojitým sklem, které ani při maximálních teplotách uvnitř trouby nebude horké, nemusíte se tak bát popálení, což oceníte zejména, pokud máte malé děti.Klíčové vlastnosti vestavné trouby TEKA HLB 840 White Multifunkční trouba s technologií SurroundTempČisticí systém HydroClean PROTEKA HLB 840 White je energeticky úspornáFunkce rychlého předehřátíDotykový ovládací panel s LED displejem9 funkcí vaření umožní připravit řadu pokrmůDětská bezpečnostní pojistkaDvě skla dvířek dobře izolují teplo, takže nedojde k vašemu popáleníTeleskopický výsuv zajistí snadné a bezpečné vysouvání plechůV příslušenství trouby TEKA HLB 840 White je hluboký plech a zesílený roštVidlice pro připojení do zásuvky není součástí balení (je třeba pořídit si samostatně na vlastní náklady)

Produkt je výrobek značky Teka ,distribuovaný s EAN kódem 8421152156759.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Teka, Kuchyně a jídelny Teka, Kuchyňské spotřebiče Teka, Topinkovače a grily Teka, Opékací trouby Teka.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TEKA HLB 840 White a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, topinkovače a grily sleva, opékací trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Teka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Teka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TEKA HLB 840 White
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

8939,- Kč