Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

GORENJE BOS6727SYW

GORENJE BOS6727SYW

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GORENJE BOS6727SYW z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, topinkovače a grily, opékací trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným GORENJE BOS6727SYW .

Detailní informace

Vestavná trouba GORENJE BOS6727SYW:Rádi byste svou kuchyni vybavili novou moderní pečicí troubou? Vestavná trouba GORENJE poskytne objem 77 l litrů a spoustu funkcí. Nabízí klasický design, ten je vhodný do většiny kuchyní. Základní součástí vestavné trouby je dolní topné těleso, které zajistí potřebný ohřev. Ve výbavě nechybí ani ventilátor, který se stará o rozvod horkého vzduchu po celé troubě. Pravý horký ohřev vám umožní používat při pečení více plechů, nedojde při tom ale k promíchání chutí. Díky závěsnému roštu nedochází ke kontaktu peká...če se stěnou trouby a prohřívání je tak rovnoměrné. Energetická třída A je známkou nízké spotřeby elektrické energie. Příkon vestavné trouby GORENJE BOS6727SYW se zastavil na 3500 W. Zásadní přednosti vestavné trouby GORENJE BOS6727SYW Vestavná trouba GORENJE je praktický a moderní kousek do vaší kuchyně Díky kruhovému topnému tělesu je pečení rychlejší Ventilátor zajišťuje rovnoměrný rozvod tepla Pravý horký ohřev dovoluje péct ve více pekáčích najednou Energetická třída A představuje úsporný provoz vestavné trouby Rozměry vestavné trouby GORENJE budou 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H) Výbava a funkce vestavné pečicí trouby
GORENJE BOS6727SYW Nad běžnou výbavu byla vestavná trouba GORENJE doplněna dalšími praktickými funkcemi. Díky tlumenému zavírání dvířek nemůže při rychlém zavření dojít k poškození spotřebiče. Za pomoci ochlazovacího systému budete mít jistotu, že nedojde k rozehřátí ani poškození kuchyňské linky, v níž je trouba vestavěna. Pokud chcete připravit jídlo ze zmrazených potravin můžete použít funkci rozmrazování. Maso i jiná jídla z grilu si teď budete moci připravit i v troubě, a to díky funkci grilu.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782646270.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Topinkovače a grily Gorenje, Opékací trouby Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 711,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

GORENJE BOS6727SYW a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, topinkovače a grily sleva, opékací trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GORENJE BOS6727SYW
Právě si prohlížíte...

9999,- Kč