FAGOR 8H-295AB

FAGOR 8H-295AB
11 990 11 990 462
11 990,- Kč

Původní cena: 11 990,- Kč


Hodnocení:


FAGOR 8H-295AB z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, topinkovače a grily, opékací trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným FAGOR 8H-295AB .

Detailní informace

Vestavná trouba FAGOR 8H-295AB:Klíčové vlastnosti trouby FAGOR 8H-295ABBakingPro System™sVýsuvné knoflíkySoftSteam – parní funkce Energetická třída A+11 funkcí včetně grilu, rozmrazování a horkého vzduchuSoft Close & Open – tlumené dovírání a otevírání dveří troubyKatalytické čištění trouby Teleskopické výsuvy Super rychlý ohřev 150°C za 3 minuty Trojité sklo dveří trouby pro vyšší bezpečí 
BakingPro System™ trouby FAGOR 8H-295ABDíky nové konstrukci trouby můžete péct více, rychleji a pohodlněji. Nová konstruk...ce komory s větším topným tělesem garantuje ideální rovnoměrnou distribuci tepla a stabilní teplotu v celé troubě. Komora trouby FAGOR 8H-295AB je navíc větší a má více úrovní, takže nyní můžete upéci najednou několik plechů cukroví s jistotou, že bude rovnoměrně propečené! I plechy jsou větší a nová verze ventilátoru urychluje předehřívání – na 150 °C během pouhých 3 minut díky použití topných těles umístěných přímo v komoře (gril + kruhové topné těleso + ventilátor).SoftSteamPečení s připařováním. Pečení probíhá s přidáním páry, která se vytváří z vody na dně trouby FAGOR 8H-295AB. Stačí pouze nalít malé množství vody na dno trouby a po stisknutí funkce na senzoru / knoflíku se zapne speciální přídavná topná spirála, která vytvoří páru. Program je určen pro vybrané funkce trouby.
Soft Close & Open – tlumené dovírání a otevírání dvířek trouby FAGOR 8H-295ABTlumené otevírání a zavírání dvířek pro větší bezpečnost. Ve výrobcích vybavených funkcionalitou Soft Close & Open byla použita speciální konstrukce dveřních pantů, které jsou vybaveny speciálními tlumiči. Úkolem těchto prvků je významné snížení rychlosti ve finální fázi zavírání nebo otevírání dveří a v důsledku toho omezení hluku vznikajícího při prudkém zavírání dveří.11 funkcí trouby FAGOR 8H-295ABVíce možností pečení. Pokrmy můžete připravovat na grilu, rožni, péct v horkém vzduchu nebo třeba pokrm rozmrazovat. Stačí nastavit knoflíkem na vybraný program označený správnou ikonkou.
Výsuvné knoflíkyRovný povrch se snadněji udržuje v čistotě. Elegantní a ergonomické skryté knoflíky umožňují udržovat ovládací panel trouby FAGOR 8H-295AB čistý, protože skryté prvky se nešpiní. Jsou k dostání ve dvou verzích: podsvícené a klasické. Teleskopické výsuvy trouby FAGOR 8H-295ABVýsuvy usnadňují vysouvání a zasouvaní plechů do trouby FAGOR 8H-295AB – i když je rozpálený a velmi těžký, snižují tak riziko popálení. ?
Katalytické čištění trouby FAGORPorézní povlak katalytických panelů odstraňuje nečistoty. Porézní email, kterým jsou panely pokryty, funguje jako katalyzátor a urychluje rozklad nečistot. Velmi účinné jsou zejména v případě olejových kapek. Postupem času panely tmavnou. Katalytické panely se nacházejí po stranách a v zadní stěně. Boční panely i zadní panel lze vyměnit.Super rychlý ohřev trouby FAGOR 8H-295ABDoba nahřátí trouby FAGOR 8H-295AB se zkrátí o cca 25 % - 150 °C za 3 minuty díky použití topných těles umístěných přímo v komoře (gril + kruhové topné těleso + ventilátor). Trouby s plně elektronickým ovládáním se po skončení rychlého ohřevu přepnou na program pečení (povolit rychlý ohřev jedním tlačítkem). Při ručním ovládání nastavíte knoflík na funkci rychlého ohřevu a po zahřátí jen otočíte knoflíkem na zvolený program.
Trojité sklo dveří trouby FAGORPrevence popálení. Vnitřní sklo je vyrobeno z reflexního skla, které odráží teplo, zatímco vnější sklo zůstává chladné.Praktické pokyny k pečení na dvířkách trouby FAGOR 8H-295ABSnadno a rychle nastavíte teplotní...

Produkt je výrobek značky Fagor ,distribuovaný s EAN kódem 8435582504066.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Fagor, Kuchyně a jídelny Fagor, Kuchyňské spotřebiče Fagor, Topinkovače a grily Fagor, Opékací trouby Fagor.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 990,- Kč
9 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

FAGOR 8H-295AB a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, topinkovače a grily sleva, opékací trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fagor a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fagor najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FAGOR 8H-295AB
Právě si prohlížíte...

11990,- Kč