ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31V

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31V
23 990 23 990 283
23 990,- Kč

Původní cena: 23 990,- Kč


Hodnocení:


ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31V z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, topinkovače a grily, opékací trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31V .

Detailní informace

Vestavná trouba ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31V:
Vestavná trouba ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31V je dokonalým pomocníkem do každé kuchyně. Zaujme již na první pohled svým moderním elegantním designem a současně potěší mnoha praktickými funkcemi a programy, které z vaření a pečení učiní skutečný zážitek. Disponuje funkcí rychlého zahřátí, která zajistí, že je trouba rozpálená přesně ve chvíli, kdy potřebujete. Je vybavena rovněž teplotní sondou, díky které dosáhnete vždy skvělých výsledků. Umožňuje totiž sledování teploty ve s...tředu pokrmu a jakmile teplota dosáhne požadované úrovně, ukončí jeho přípravu.
Klíčové vlastnosti trouby ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31VVestavná trouba v moderním designuS funkcí rychlého zahřátí a rovnoměrného pečeníMožnost sledování teploty ve středu pokrmuFunkce SteamBoost pro nastavení úrovně páryTrouba ELECTROLUX s intuitivním LCD displejemŘada praktických funkcí a programů pečeníMožnost pečení na 3 úrovních současněS dětským zámkem i časovačemBarevné provedení: bíléRozměry:59,5 × 59,4 × 56,7 cmMaximum chuti díky SteamBoostZa pomoci funkce SteamBoost získají vaše pokrmy maximum chuti. Funkce přitom používá 3 volitelné úrovně páry, pro pečení moučných jídel, pro maso a speciální pro zeleninu a ryby. Při přípravě pokrmů v páře navíc můžete používat nižší teploty, které uchovají chuť, texturu i živiny pokrmů.Rovnoměrné pečení v rychle zahřáté trouběDíky kruhovému topnému tělesu umožňuje trouba pečení na 3 úrovních najednou, což využijete při přípravě většího množství pokrmů či při pečení vánočního cukroví. Rovnoměrného pečení je přitom dosaženo pomocí správné cirkulace vzduchu. Ventilátor účinně rozhání teplo do všech koutů trouby, čímž se udržuje stejná teplota v celém jejím prostoru. Trouba ELECTROLUX se tak zahřeje dříve a vaše pokrmy budou vždy perfektně propečené.Teplotní sonda pro dosažení dokonalých výsledkůPomocí teplotní sondy vždy zjistíte přesnou informaci o teplotě vašeho pokrmu přímo v jeho středu. Díky tomu budete přesně vědět, kdy už je pokrm hotový a připraven k servírování.Intuitivní dotykový displejChytrý dotykový displej nabízí intuitivní ovládání i průvodce při vašem vaření. Stačí vybrat pokrm, který se chystáte připravit, a trouba automaticky nastaví čas i teplotu. Kromě toho je vybavena rovněž dětským zámkem, který chrání před náhodným spuštěním spotřebiče, časovačem i indikací zbytkového tepla. Trouba ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31V jednoduše posune vaše vaření a pečení na další úroveň.Vestavná trouba s praktickými funkcemiTrouba ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost je vybavena mnoha praktickými funkcemi, s jejichž pomocí dosáhnete vždy skvělých výsledků. Spodní ohřev, kruhové topné těleso, ventilátor, gril, turbo gril, pečení pizzy i chleba, vlhké i pravé horkovzdušné pečení, pomalé pečení, parní regenerace, nízká i vysoká vlhkost i rozmrazování - stačí si pouze vybrat podle druhu připravovaného pokrmu. Ve vybavení trouby nechybí chromovaný rošt, smaltovaný koláčový plech a smaltovaný odkapávací pekáč.

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543661053.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Kuchyně a jídelny Electrolux, Kuchyňské spotřebiče Electrolux, Topinkovače a grily Electrolux, Opékací trouby Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 990,- Kč
9 999,- Kč
Detail
6 460,- Kč
5 721,- Kč
Detail
999,- Kč
599,- Kč
Detail
19 311,- Kč
16 526,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31V a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, topinkovače a grily sleva, opékací trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB7S31V
Právě si prohlížíte...

23990,- Kč