Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

De Dietrich DOP8574W

De Dietrich DOP8574W

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


De Dietrich DOP8574W z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, topinkovače a grily, opékací trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným De Dietrich DOP8574W .

Detailní informace

Vestavná trouba De Dietrich DOP8574W:
Vestavná trouba se stala nedílnou součástí většiny moderních domácností. De Dietrich DOP8574W nabízí vestavnou troubu, která se perfektně hodí do každé kuchyně. Nabídne vám objem 73 litrů pro přípravu všech vašich oblíbených pokrmů. Snadné nastavení veškerých funkcí vám zajistí velký 5 barevný dotykový displej. Využít můžete 9 pečících funkcí včetně Multifunkce Plus, horkovzdušného pečení při speciálního programu na pečení chleba. Samozřejmostí je také funkce Rozmrazování či variabilní gril s...e 4 stupni výkonu. Využít můžete také jeden z 10 druhů pokrmů a kulinářského průvodce pro až 35 různých druhů jídel. Údržba trouby De Dietrich DOP8574W je díky pyrolytickému čištění naprostá hračka. Za necelou hodinku je trouba hygienicky čistá. Bezpečnost zajišťují chladná dvířka se 4 demontovatelnými skly pro snazší čištění. 
Klíčové vlastnosti vestavné trouby De Dietrich DOP8574WVestavná trouba De Dietrich DOP8574W nabízí objem 73 litrů Provedení Pure White v kombinaci nerezu, bílého skla a mědiSnadné nastavení veškerých funkcí vám zajistí velký 5 barevný dotykový displejSnadná údržba díky pyrolytickému čištěníPraktická Multifunkce Plus pro přípravu více pokrmů najednouVestavná trouba De Dietrich DOP8574W se 4 stupni výkonu grilovacího tělesaFunkce sušeníNavíc také TURBO pyrolytické čištěníTrouba nabízí 9 pečících funkcíDvířka trouby jsou zesíleny celoskleněným povrchem a 4 skleněnými panely opatřené ventilacíSoft Close pomalé dovírání dvířekAutomatické nastavení 10 různých druhů pokrmůTrouba De Dietrich DOP8574W s průvodcem pečení pro snadnou přípravuPraktická Multifunkce Plus pro přípravu více pokrmů najednouDíky praktické funkci Multifunkce Plus můžete v troubě De Dietrich DOP8574W připravovat více pokrmů najednou až ve 3 úrovních. Tato speciální funkce zajistí, že nebude docházet k míchání chutí a vůní, takže zvládnete přípravu rychleji a efektivněji.Staňte se špičkovými kuchaři s troubou De Dietrich DOP8574WI z vás se může stát mistr kuchař. Trouba De Dietrich DOP8574W je totiž opatřena speciálními nástroji, které vám pomohou vytvořit chutné a vynikající pokrmy. Využívá jemný a rovnoměrný způsob pečení při teplotách nižších než 100 °C, který je ideální pro přípravu perfektně propečeného a šťavnatého masa. Obsluhu zvládne opravdu každý. Stačí si jednoduše zvolit pokrm z růžového či dobře propečeného jehněčího, pečeného telecího či hovězí steak v úpravě rare, medium a well-done. K dispozici je také možnost výběru z pečeného vepřového masa, kuřecího masa, malé i velké ryby, jogurtu a spousty dalších. Zvolíte si příslušný pokrm a o vše ostatní se trouba De Dietrich DOP8574W postará sama. Trouba De Dietrich DOP8574W s průvodcem pečení pro snadnou přípravuTrouba De Dietrich DOP8574W je opatřena praktickým průvodcem pečení, který po zadání hmotnosti potraviny automaticky určí vhodný režim přípravy pokrmu. Automaticky nastaví také správnou teplotu a čas, který je potřebný pro přípravu dokonalého pokrmu. I z vás se může stát naprostý profík při vaření.Vestavná trouba De Dietrich DOP8574W se 4 stupni výkonu grilovacího tělesaPříprava některých pokrmů vyžaduje složitější přípravu, než se na první pohled může zdát. Například všemi oblíbené pusinky vyžadují hodně zručnosti při přípravě. Vestavná trouba De Dietrich DOP8574W vám však se vším pomůže. Nabídne vám nastavení 4 stupňů výkonu grilovacího tělesa tak, abyste dosáhli perfektních výsledků při přípravě. Snadné nastavení na troubě De Dietrich DOP8574WTrouba De Dietrich DOP8574W je opatřena praktickým dotykovým ovládáním s otočným voličem, který zajistí snadné nastavení všech funkcí a teploty. Na přehledném LCD displeji najdete veškeré informace. K dispozici máte 9 pečících funkcí.Jednoduchá a rychlá údržba trouby De Dietrich DOP8574W pomocí pyrolytického čištěníAbyste měli troubu De Dietrich...

Produkt je výrobek značky De Dietrich ,distribuovaný s EAN kódem 3660767977839.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada De Dietrich, Kuchyně a jídelny De Dietrich, Kuchyňské spotřebiče De Dietrich, Topinkovače a grily De Dietrich, Opékací trouby De Dietrich.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

De Dietrich DOP8574W a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, topinkovače a grily sleva, opékací trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce De Dietrich a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku De Dietrich najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

De Dietrich DOP8574W
Právě si prohlížíte...

37990,- Kč