Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit,Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit - 5% sleva

-5%
Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit,Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit
Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit,Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit
Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit,Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit
Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit,Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit
6 963 7 337 381
6 963,- Kč

Původní cena: 7 337,- Kč


Hodnocení:


Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit,Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit z kategorie nábytek, zahradní nábytek, venkovní sedací nábytek, opalovací lehátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit,Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit .

Zlevněné zboží

Užívejte si sluníčka při odpočinku na tomto dřevěném lehátku! Je ideální pro opalování, lenošení nebo krátkého šlofíka na zahradě, terase či balkóně. Zahradní lehátko je vyrobené z masivního akáciového dřeva a pozinkované oceli, je tudíž robustní a stabilní. Opěradlo lze naklonit do 4 různých úhlů, takže si lehátko snadno zajistíte v požadované poloze a můžete odpočívat v maximálním pohodlí. Lenoška má také kolečka, dá se tedy bez námahy přesouvat kolem domu. Přiložená poduška vám při lenošení zajistí mimořádný komfort. Je opatřená šesti páry š...ňůrek, abyste ji mohli pevně přivázat k lehátku. Barva: krémovábéžováčervenávínovámodrá tmavě modrásvětle zelenátmavě zelenášedáantracitovátaupečernávzor kytkabílá - červená (kostka)šedá kostkaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: masivní akáciové dřevo  / látka (100% polyester)Rozměry lehátka: šířka: 70 cmdélka: 207 cmvýška: 31 / 61,5 / 73,5 / 81,5 / 88 cmrozměry podušky: 70 x 200 x 4 cmHmotnost: 22,4 kgBalení obsahuje:1 x opalovací lehátko1 x poduškaDodáváno v demontu. ,Užívejte si sluníčka při odpočinku na tomto dřevěném lehátku! Je ideální pro opalování, lenošení nebo krátkého šlofíka na zahradě, terase či balkóně. Zahradní lehátko je vyrobené z masivního akáciového dřeva a pozinkované oceli, je tudíž robustní a stabilní. Opěradlo lze naklonit do 4 různých úhlů, takže si lehátko snadno zajistíte v požadované poloze a můžete odpočívat v maximálním pohodlí. Lenoška má také kolečka, dá se tedy bez námahy přesouvat kolem domu. Přiložená poduška vám při lenošení zajistí mimořádný komfort. Je opatřená šesti páry šňůrek, abyste ji mohli pevně přivázat k lehátku. Barva: krémovábéžováčervenávínovámodrá tmavě modrásvětle zelenátmavě zelenášedáantracitovátaupečernávzor kytkabílá - červená (kostka)šedá kostkaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: masivní akáciové dřevo  / látka (100% polyester)Rozměry lehátka: šířka: 70 cmdélka: 207 cmvýška: 31 / 61,5 / 73,5 / 81,5 / 88 cmrozměry podušky: 70 x 200 x 4 cmHmotnost: 22,4 kgBalení obsahuje:1 x opalovací lehátko1 x poduškaDodáváno v demontu. 

Produkt je výrobek značky Vida ,distribuovaný s EAN kódem 8720286239353.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Zahradní nábytek Vida, Venkovní sedací nábytek Vida, Opalovací lehátka Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 22.35 kg
  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit,Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, zahradní nábytek sleva, venkovní sedací nábytek sleva, opalovací lehátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit,Zahradní lehátko akácie / látka Dekorhome Antracit
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

6963,- Kč