Philips Avent SCF293 00 Elektrický parní sterilizátor Premium - 14% sleva

-14%
Philips Avent SCF293 00 Elektrický parní sterilizátor Premium
Philips Avent SCF293 00 Elektrický parní sterilizátor Premium
Philips Avent SCF293 00 Elektrický parní sterilizátor Premium
Philips Avent SCF293 00 Elektrický parní sterilizátor Premium
2 579 2 999 134
2 579,- Kč

Původní cena: 2 999,- Kč


Hodnocení:


Philips Avent SCF293 00 Elektrický parní sterilizátor Premium z kategorie děti a kojenci, přebalování, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Philips Avent SCF293 00 Elektrický parní sterilizátor Premium .

Zlevněné zboží

Sterilizace, vysušení a uložení. Připravte se na další krmení dítěte za 40 minut. Sterilizátor a vysoušeč lahví Premium používá k sušení lahví před vypnutím trysky filtrovaného vzduchu. Sterilizátor je rychlý a hygienický a zničí 99,9 % bakterií*, abyste mohli být při každém krmení v klidu. Celý cyklus sterilizace a sušení trvá pouhých 40 minut. Příprava lahví na další krmení vašeho dítěte trvá pouhých 40 minut. Po výkonné parní sterilizaci lahve a příslušenství vysuší soustředěným proudem filtrovaného vzduchu, tak...že jsou připravené k okamžitému použití. Náš sterilizátor umožňuje sterilizaci, vysušení a uložení. Náš prvotřídní elektrický sterilizátor umí více než jen čistit lahve a ničit bakterie – vysuší a uskladní lahve a příslušenství, takže jsou sterilní až po dobu 24 hodin. Vlastnosti: Nastavitelná velikost umožňuje dokonalé přizpůsobení předmětům, které potřebujete sterilizovat. Mimořádně rychlý a bezpečný. Vysterilizuje až 6 lahví AVENT. Intenzivní teplo z horké párky zničí během chvíle škodlivé bakterie. Lze sterilizovat odsávačku mateřského mléka včetně příslušenství. Pokud víko není otevřeno, obsah zůstane sterilní po dobu 24 hodin.

Produkt je výrobek značky Philips Avent ,distribuovaný s EAN kódem 8710103941620.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Philips Avent, Přebalování Philips Avent.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Philips Avent SCF293 00 Elektrický parní sterilizátor Premium a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips Avent a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips Avent najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Philips Avent SCF293 00 Elektrický parní sterilizátor Premium
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

2579,- Kč