CHICCO Sterilizátor elektrický parní s funkcí sušení

CHICCO Sterilizátor elektrický parní s funkcí sušení
CHICCO Sterilizátor elektrický parní s funkcí sušení
CHICCO Sterilizátor elektrický parní s funkcí sušení
CHICCO Sterilizátor elektrický parní s funkcí sušení
2 799 2 499 1087
2 799,- Kč

Původní cena: 2 499,- Kč


Hodnocení:


CHICCO Sterilizátor elektrický parní s funkcí sušení z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, ohřívače a sterilizátory lahví, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným CHICCO Sterilizátor elektrický parní s funkcí sušení .

Detailní informace

Sterilizátor s funkcí sušení zaručuje dezinfenkci kojeneckých lahví a jiných předmětů díky sterilizačním schopnostem přirozené páry. Je to nejpokročilejší řešení, jak sterilizovat rychle, přirozeně a efektivně již za 5 minut. Vejde se do něj až 6 lahví a příslušenství. Nadstandardní funkce sušení je kromě toho zárukou odstranění kapek a zbytků vlhkosti a kondenzátů. Dá se jednoduše a intuitivně naprogramovat na dotykovém panelu. Můžete si vybrat sterilizaci nebo sterilizaci a sušení během jednoho programu, nebo zda budete láhve pouze sušit. Vše...chny úkony jsou bezpečné díky integrovanému filtru, který zabraňuje vniknutí prachových částic a nečistot během sušení. Na výběr jsou dvě konfigurace: FULL – při plném vytížení, ideální funkce pro sterilizování a/nebo sušení více kojeneckých lahví nebo jiných předmětů COMPACT umožňuje sterilizování a/nebo sušení malých předmětů jako dudlíků a dudlíků na láhve. Kromě toho ohřívací vložka s keramickým povrchem zabraňuje zčernání v souvislosti s tvorbou vodního kamene. Automaticky upozorní, když je čas na odvápnění a vyčištění výrobku a výměnu filtru. Vlastnosti: odstraňuje 99,9 % škodlivých domácích bakterií zaručená ochrana po dobu 24 hod. (je-li kryt zavřený) 4 programy ve verzi FULL nebo COMPACT funkce odloženého startu o 2 hodiny pokročilý filtr funkce sušení zabraňuje usazování vlhkosti uvnitř lahví upozornění na odvápnění

Produkt je výrobek značky Chicco ,distribuovaný s EAN kódem 8058664129577.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Chicco, Kojení a krmení Chicco, Ohřívače a sterilizátory lahví Chicco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CHICCO Sterilizátor elektrický parní s funkcí sušení a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, ohřívače a sterilizátory lahví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chicco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chicco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CHICCO Sterilizátor elektrický parní s funkcí sušení
Právě si prohlížíte...

2799,- Kč