Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odvlhčovač vzduchu Concept Perfect Air Smart OV2012

Odvlhčovač vzduchu Concept Perfect Air Smart OV2012
Odvlhčovač vzduchu Concept Perfect Air Smart OV2012
Odvlhčovač vzduchu Concept Perfect Air Smart OV2012
Odvlhčovač vzduchu Concept Perfect Air Smart OV2012

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odvlhčovač vzduchu Concept Perfect Air Smart OV2012 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odvlhčovač vzduchu Concept Perfect Air Smart OV2012 .

Detailní informace

Odvlhčovač vzduchu Concept Perfect Air OV2012 Trápí vás doma vlhké kouty? Vlhkost poškozuje výmalbu, narušuje dřevo dveří i nábytku a navíc si s ní vyděláváte na vážnější problémy, jaké s sebou přinášejí plísně. Řešením je odvlhčovač. Perfect Air OV2012 může díky zabudované hadici pracovat nepřetržitě bez nutnosti vynášet vodu nashromážděnou v nádobce. Za jeden den dostane ze vzduchu až 12 litrů. Navíc slouží také jako čistička vzduchu, se kterou se vám bude lépe dýchat. Čtyři provozní režimy Odvlhčovač dokáže automaticky udržovat nastavenou vl...hkost vzduchu a pracovat jak s 2,2 l nádobkou tak napojený na odpad. Aktuální vlhkost vzduchu poznáte také podle barvy LED podsvícení. Kromě toho má speciální režim pro sušení prádla. A i když už jsou prádlo i vzduch dostatečně suché, využijete režim samostatného ventilátoru bez odvlhčování. Ovládaní bez starostí Bez obav můžete přístroj nechat běžet ve dne v noci ao více se nestarat. Pokud byste chtěli přece jen větší kontrolu, využijete možnost časovače, díky kterému si například odvlhčíte koupelnu jen přesně daný čas po jejím opuštění. Jste v práci a spustil se lijevec? Odvlhčovač můžete spustit i na dálku pomocí aplikace. Nabízí také možnost plánovat odvlhčování dopředu. Kvalitní vzduch Do boje proti nečistotám nasazuje přístroj hned trojnásobnou filtraci. Na hrubé nečistoty zabere prachový filtr, se zápachem si zase poradí ten karbonový. A nakonec má odvlhčovač ionizátor, se kterým bude vzduch v místnosti svěží. Navíc můžete odvlhčovač díky kolečkům snadno přemístit a dopřát si čistý vzduch kdekoli.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631020531.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Odvlhčovač vzduchu Concept Perfect Air Smart OV2012 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odvlhčovač vzduchu Concept Perfect Air Smart OV2012
Právě si prohlížíte...

4799,- Kč