Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Elektrický lis na citrusy Solis Citrus Juicer Pro 856 - 19% sleva

-19%
Elektrický lis na citrusy Solis Citrus Juicer Pro 856
Elektrický lis na citrusy Solis Citrus Juicer Pro 856
Elektrický lis na citrusy Solis Citrus Juicer Pro 856
Elektrický lis na citrusy Solis Citrus Juicer Pro 856

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Elektrický lis na citrusy Solis Citrus Juicer Pro 856 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, odšťavňovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Elektrický lis na citrusy Solis Citrus Juicer Pro 856 .

Zlevněné zboží

Solis Citrus Juicer Pro 856 Odšťavňovač Solis Citrus Juicer Pro je nejen výkonný přístroj s poutavým designem, ale je atraktivní také svými možnostmi. Jedinečný jednoduchý odšťavňovací kužel Quadra-Fin™ zajišťuje maximální výtěžnost čisté šťávy z citrusových plodů. Klíčové vlastnosti Vhodné pro všechny citrusové plody Velice tichý motor Jednoduché čištění Systém proti odkapávání Vhodné pro všechny citrusové plody Bez ohledu na to, jaké citrusové plody chcete použít, od známých pomerančů a citronů až po exotičtější kumquat, můžete si během chvil...ky vychutnat ty nejlahodnější šťávy. Od skutečného ranního nakopnutí až po cenný doplněk k obědu a vitamínový závěr dne: odšťavňovač Solis Citrus Juicer Pro se hodí kdykoli. Kompaktní a pohodlné používání Díky pohodlnému a velkému lisovacímu rameni nemusíte vynaložit velkou ruční sílu, abyste citrusové plody maximálně vymačkali. V neděli ráno tak můžete snadno zásobit celou rodinu čerstvým pomerančovým džusem k snídani. A je tu ještě někdo, kdo spí? Díky tichému motoru odšťavňovače Solis Citrus Juicer Pro nebude nikdo rušen. Překvapit své blízké už nemusí být složité ani časově náročné. Výkonný odšťavňovač Skládací výlevka (s účinnou zarážkou proti odkapávání) umožňuje vymačkat šťávu přímo do požadované sklenice a sítko na dužinu i odnímatelný lisovací kužel lze bez problémů mýt v myčce nádobí. Pevné stříbrné pouzdro je vyrobeno z plastu ABS moderního vzhledu a všechny plastové části samozřejmě neobsahují BPA. Specifikace Příkon 110 W Materiál horní části lisu plast Protiskluzové dno 1 rychlostní stupeň Ochranný kryt Prostor pro skladování napájecího kabelu Rozměry 46 x 18,5 x 19 cm Hmotnost 3,3 kg Hmotnost balení cca 4,5 kg Obsah balení Solis Citrus Juicer Pro 856 Síto na dužinu Odnímatelný lisovací kužel

Produkt je výrobek značky Solis ,distribuovaný s EAN kódem 7611210921561.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Solis, Kuchyně a jídelny Solis, Kuchyňské spotřebiče Solis, Odšťavňovače Solis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 711,- Kč
Detail
1 819,- Kč
1 449,- Kč
Detail
3 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Elektrický lis na citrusy Solis Citrus Juicer Pro 856 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, odšťavňovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Solis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Solis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrický lis na citrusy Solis Citrus Juicer Pro 856
Právě si prohlížíte... - 19% sleva

2599,- Kč