Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

NUK Manuální prsní pumpa Jolie - 30% sleva

-30%
NUK Manuální prsní pumpa Jolie

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


NUK Manuální prsní pumpa Jolie z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, odsávačky na mléko, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným NUK Manuální prsní pumpa Jolie .

Zlevněné zboží

Moderní maminky jsou flexibilní a mobilní – a tak kojení není vždy možné. To neznamená, že by dítě nemělo dostat mateřské mléko! Odsáté mateřské mléko uskladněné v lahvičce je ta správná alternativa. NUK Jolie Ruční odsávačka mateřského mléka byla vyrobena s experty na kojení a na bázi lékařských zkušeností. Charakteristika: spojuje v sobě vysokou účinnost, pocit jemnosti a snadné použití měkký silikonový polštář se speciálním strukturovaným povrchem stimuluje tok mléka ergonomická, hladce se pohybující páčka nádobka na uskladnění mateřského ml...éka vhodná jak pro skladování a zamrazení, tak pro ohřívání, a dokonce i krmení –není potřeba přelévat do kojenecké lahvičky! neobsahuje BPA vyrobeno v Německu Účinnost: Díky inovační technologii a promyšlené funkci je prsní pumpa NUK Jolie dokonalým odsávacím zařízením. Zvlášť měkký strukturovaný povrch silikonového polštářku stimuluje tok mléka. Jemnost Měkký silikon dokonale přilne k prsu a je příjemný na kůži. Nenásilnost Páčka má ergonomický tvar a její pohyb je naprosto hladký. Páčkou lze také regulovat tah pumpy při odsávání: Čím víc přitlačíte, tím silnější sání bude. Praktičnost Pumpu lze snadno rozmontovat, vyčistit a znovu složit dohromady. Návod k použití a příslušenství Odsáté mléko teče přímo do nádobky, která je vyrobena z polypropylenu odolného vůči vysokým teplotám. Nádobka je vhodná jak pro skladování a zamrazení, tak pro ohřívání, a dokonce i krmení. Příslušenstvím ruční prsní pumpy NUK Jolie jsou podstavec, kulatý uzávěr a šroubovací víčko na zásobník na mateřské mléko. Ruční prsní pumpa NUK Jolie: moderní řešení pro jemné, ale účinné odsávání mateřského mléka.

Produkt je výrobek značky Nuk ,distribuovaný s EAN kódem 4008600176770.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Nuk, Kojení a krmení Nuk, Odsávačky na mléko Nuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NUK Manuální prsní pumpa Jolie a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, odsávačky na mléko sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NUK Manuální prsní pumpa Jolie
Právě si prohlížíte... - 30% sleva

559,- Kč