Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Canpol babies Elektrická Easy&Natural

Canpol babies Elektrická Easy&Natural
Canpol babies Elektrická Easy&Natural
Canpol babies Elektrická Easy&Natural
Canpol babies Elektrická Easy&Natural

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Canpol babies Elektrická Easy&Natural z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, odsávačky na mléko, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Canpol babies Elektrická Easy&Natural .

Detailní informace

Odsávačka Easy&Natural umožňuje důkladné odsávání mateřského mléka. Obsahuje až 9 stupňů nastavení sací síly ve dvou fázích – stimulace a hluboké sání. Přibližuje se tak přirozenému dvoufázovému rytmu sání dítěte. Napájení odsávačky je ze sítě. Díky přiloženým adaptérům můžete mléko odsávat přímo do jakékoliv lahve Canpol babies s úzkým nebo širokým hrdlem i do zásobníku na uchovávání mléka. Odsávačka Easy&Natural umožňuje důkladné odsávání mateřského mléka. Obsahuje až devíti stupňovou regulaci síly sání vytvořenou na přizozeném doufázovém ryt...mu sání dítěte. 1. fází je rychlé sání dítěte, které stimuluje vytékání mléka z prsu, 2. fází je volné hluboké sání. 2 fáze odsávání – stimulace a hluboké sání. Fáze stimulace napodobuje rychlé sací pohyby miminka, které podporují vytékání mléka. Fáze hlubokého sání simuluje efektivní a aktivní sání jako při kojení. 9 možností nastavení – V každé fázi je k dispozici 9 stupňů nastavení sací síly. Celkem tedy 18 možností nastavení podle vašich preferencí a potřeb. Jemná masáž – citlivá masáž a měkký silikonový nástavec pro zvýšení vašeho komfortu při odsávání mateřského mléka. Jednoduchá údržba – malý počet částí usnadňuje údržbu a umývání. Zpětný ventil – zabraňuje mléku, aby se vracelo a tlačí ho směrem do lahve. Malá a praktická – odsávačku mateřského mléka můžete umístit do praktické kapsičky a mít ji tak po ruce, kdykoliv potřebujete. Sada obsahuje – zásobník na uchovávání pokrmu, úplnou kojeneckou lahev, adaptéry pro širokohrdlé a úzkohrdlé lahve, praktické pouzdro. Kompatibilita – lze použít na všechny lahve Canpol babies (úzkohrdlé i širokohrdlé).

Produkt je výrobek značky Canpol Babies ,distribuovaný s EAN kódem 5903407122076.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Canpol Babies, Kojení a krmení Canpol Babies, Odsávačky na mléko Canpol Babies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Canpol babies Elektrická Easy&Natural a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, odsávačky na mléko sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canpol Babies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canpol Babies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Canpol babies Elektrická Easy&Natural
Právě si prohlížíte...

2490,- Kč