Stop kunám SwissInno ochrana do aut

Stop kunám SwissInno ochrana do aut
Stop kunám SwissInno ochrana do aut
Stop kunám SwissInno ochrana do aut
Stop kunám SwissInno ochrana do aut
2 555 2 555 1024
2 555,- Kč

Původní cena: 2 555,- Kč


Hodnocení:


Stop kunám SwissInno ochrana do aut z kategorie dům a zahrada, potřeby pro domácnosti, hubení škůdců, odpuzovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Stop kunám SwissInno ochrana do aut .

Detailní informace

Silné ultrazvukové vlny a elektrošokové plátky udržují kuny v dostatečné vzdálenosti od Vašeho auta aniž by jste jim ublížili Ultrazvuk je pro člověka neslyšitelný a neškodný pro lidi a domácí mazlíčky Jednoduché upevnění Vyžaduje napojení na baterii vozidla Odolný dešti Jak odpuzovač funguje? Po instalaci do motorového prostoru vozidla tento systém zajistí, aby se kuny držely v dostatečné vzdálenosti od Vašeho vozidla pomocí kombinace agresivního ultrazvuku a napětí elektrického proudu. V ovládací skříňce je reproduktor, který vysílá pulzující... proud ultrazvuku. Kuny slyší ultrazvuk a přiměje je, aby rychle uprchli z oblasti. Lidé nemohou slyšet zvukové frekvence nad 20 kHz, a proto nejsou v žádném případě ovlivněni ultrazvukem. Ultrazvuk je vysílán každých 5 sekund po dobu 0,6 sekundy.  Součást balení
1 x řídící box se zabudovaným reproduktorem a tlačítkem ON / OFF 105 x 64 x 42 mm 1 x červený kabel 2,4mm x 1 m s in-line 1 A Kfz mini fuse (pro pozitivní 12 V / DC) 1 x černý kabel 2,4mm x 1 m (pro negativní 12 V / DC) 1 x bílý kabel 4,0 mm x 4 m (pro vysoké napětí destiček) 8 x destičky z nerezové oceli s vysokým napětím 62 x 42 mm 8 x černé plastové montážní bloky (pro vysokonapěťové desky), 37 x 37 x 17 mm 10 x šrouby 11 x 2 mm (8 + 2 náhradní díly) 30 x kabel spojuje 4,5 x 200 mm
9 x malé samolepicí varovné štítky 1 big samolepící výstražný štítek 1 samolepící typový štítek
    Balení a způsob doručení   Produkt Vám doručíme standardní balíkovou přepravou a bude zabalen tak, aby při přepravě nedošlo k jeho poškození. Samotný způsob zabalení závisí na počtu objednaných kusů i dalších položkách objednávky. 

Produkt je výrobek značky Swissinno ,distribuovaný s EAN kódem 7640104972358.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Swissinno, Potřeby pro domácnosti Swissinno, Hubení škůdců Swissinno, Odpuzovače Swissinno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.485 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stop kunám SwissInno ochrana do aut a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, potřeby pro domácnosti sleva, hubení škůdců sleva, odpuzovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Swissinno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Swissinno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stop kunám SwissInno ochrana do aut
Právě si prohlížíte...

2555,- Kč