Odkládací stolek BAMP,Odkládací stolek BAMP

Odkládací stolek BAMP,Odkládací stolek BAMP
Odkládací stolek BAMP,Odkládací stolek BAMP
Odkládací stolek BAMP,Odkládací stolek BAMP
Odkládací stolek BAMP,Odkládací stolek BAMP
790 790 1925
790,- Kč

Původní cena: 790,- Kč


Hodnocení:


Odkládací stolek BAMP,Odkládací stolek BAMP z kategorie nábytek, stoly, malé stolky, odkládací stolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Odkládací stolek BAMP,Odkládací stolek BAMP .

Detailní informace

Nezbytným nábytkem obývacího pokoje, a to nejen po praktické stránce, ale také po designové, je příruční stolek. Chtěli byste, aby byl nenápadný, ale zato užitečný? Představujme vám příruční stolek BAMP ve skandinávském stylu. Jednoduchost a šikovnost mu zaručeně nechybí. Konstrukci tvoří nohy z masivního bambusového dřeva v přírodní barvě a police jsou vyrobeny z MDF v bílém provedení. Stolek je dvoupatrový, proto nabízí více odkládací plochy. Působí příjemně a nenásilně, proto se hodí k jakémukoli nábytku v obývacím pokoji. Bamp je využitelný... také v ložnici jako noční stolek.Barva: přírodní hnědá / bíláMateriál: bambus / MDFRozměry: šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 55 cmNosnost: 10 kg / policeHmotnost: 4,5 kgDodáváno v demontu.,Nezbytným nábytkem obývacího pokoje, a to nejen po praktické stránce, ale také po designové, je příruční stolek. Chtěli byste, aby byl nenápadný, ale zato užitečný? Představujme vám příruční stolek BAMP ve skandinávském stylu. Jednoduchost a šikovnost mu zaručeně nechybí. Konstrukci tvoří nohy z masivního bambusového dřeva v přírodní barvě a police jsou vyrobeny z MDF v bílém provedení. Stolek je dvoupatrový, proto nabízí více odkládací plochy. Působí příjemně a nenásilně, proto se hodí k jakémukoli nábytku v obývacím pokoji. Bamp je využitelný také v ložnici jako noční stolek.Barva: přírodní hnědá / bíláMateriál: bambus / MDFRozměry: šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 55 cmNosnost: 10 kg / policeHmotnost: 4,5 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Stoly Kondela, Malé stolky Kondela, Odkládací stolky Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4.34 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 599,- Kč
6 231,- Kč
Detail

MID.YOU KONFERENČNÍ STOLEK, přírodní barvy, dřevo, 130/45/70 cm

Velikost 130/45/70 / Přírodní barvy / Mangové dřevo / Mid.you
10 999,- Kč
9 019,- Kč
Detail
2 399,- Kč
1 967,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odkládací stolek BAMP,Odkládací stolek BAMP a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, stoly sleva, malé stolky sleva, odkládací stolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odkládací stolek BAMP,Odkládací stolek BAMP
Právě si prohlížíte...

790,- Kč