Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Real Techniques Everyday Essentials sada štětců

Real Techniques Everyday Essentials sada štětců

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Real Techniques Everyday Essentials sada štětců z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, make-up, oční make-up, oční linky, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Real Techniques Everyday Essentials sada štětců .

Detailní informace

Real Techniques Everyday Essentials, , Sady štětců na líčení pro ženy, Sada štětců na líčení Real Techniques Everyday Essentials vám umožní vytvořit jakékoliv denní i večerní líčení jako od profesionála. Sada obsahuje: RT 307 štětec na stínování a přechody RT 310 štětec na oční stíny RT 304 štětec pro precizní aplikaci očních stínů RT 313 zkosený štětec na oční linku RT 332 kulatý štětec na oční stíny RT 308 plochý štětec na oční stíny RT 312 hřebínek na rozčesání řas RT 311 štětec na oční linky Vlastnosti: umožňuje rychlou aplikaci očních stín...ů pro použití za sucha i za mokra pomáhá zdokonalovat líčení Jak používat: Pomocí štětce aplikujte oční stíny na oční víčka. Postupujte jemnými tahy.

Produkt je výrobek značky Real Techniques ,distribuovaný s EAN kódem 079625019919.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Real Techniques, Osobní péče Real Techniques, Kosmetika Real Techniques, Make-up Real Techniques, Oční make-up Real Techniques, Oční linky Real Techniques.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Real Techniques Everyday Essentials sada štětců a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, make-up sleva, oční make-up sleva, oční linky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Real Techniques a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Real Techniques najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Real Techniques Everyday Essentials sada štětců
Právě si prohlížíte...

662,- Kč