Deodorant do bot Bennon Profi Deo Shoe 150 ml

Deodorant do bot Bennon Profi Deo Shoe 150 ml
189 189 361
189,- Kč

Původní cena: 189,- Kč


Hodnocení:


Deodorant do bot Bennon Profi Deo Shoe 150 ml z kategorie dům a zahrada, potřeby pro domácnosti, Čisticí potřeby pro domácnost, ochranné prostředky na textil a čalounění, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Deodorant do bot Bennon Profi Deo Shoe 150 ml .

Detailní informace

Eliminuje pachy a šíření mikroorganismů v botách, funguje i preventivně, obsahuje nanočástice stříbra a oxidu křemičitého pro vysoký účinek.. Zapáchající boty nejsou nic, s čím by si dnešní věda neporadila. Je proto úplně zbytečné, aby se z vaší obuvi linula nelibá vůně, když se tento problém dá jednoduše řešit. Jedním ze spolehlivých způsobů je třeba deodorant proti zápachu obuvi Bennon Profi Deo Shoe. Nejen, že vás sprej do bot Bennon Profi Deo Shoe zbaví zápachu, ale funguje i preventivně, takže zajistí, aby žádný zápach nevznikal.
Opro...ti laciným sprejům navíc funguje podstatně déle. To je možné díky kombinaci prvků, které deodorant Bennon Profi Deo Shoe využívá. Těmi jsou stříbro a oxid křemičitý. Zatímco oxid křemičitý zápachy absorbuje, stříbro brání množení mikroorganismů, které jej způsobují. Technický popis:
sprej s rozprašovačem
eliminuje pachy
funguje i preventivně
obsahuje nanočástice stříbra a oxidu křemičitého
objem: 150 ml

Produkt je výrobek značky S100 ,distribuovaný s EAN kódem 8592732025342.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada S100, Potřeby pro domácnosti S100, Čisticí potřeby pro domácnost S100, Ochranné prostředky na textil a čalounění S100.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Deodorant do bot Bennon Profi Deo Shoe 150 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, potřeby pro domácnosti sleva, Čisticí potřeby pro domácnost sleva, ochranné prostředky na textil a čalounění sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce S100 a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku S100 najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Deodorant do bot Bennon Profi Deo Shoe 150 ml
Právě si prohlížíte...

189,- Kč