Xeramic MoS2 EP-2 vazelína 500gr

Xeramic MoS2 EP-2 vazelína 500gr
369 369 933
369,- Kč

Původní cena: 369,- Kč


Hodnocení:


Xeramic MoS2 EP-2 vazelína 500gr z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, autokosmetika, ochranné přípravky, leštidla a vosky na auta, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Xeramic MoS2 EP-2 vazelína 500gr .

Detailní informace

Vazelína Xeramic MoS2 EP-2 vazelína 500gr:
Vazelnína Xeramic MoS2 EP-2 je speciálně vyvinutá pro použití při velkém zatížení. Můžete ji tak aplikovat na ložiska, řetězová kola, řetězy, kabely, ozubená kola, stroje pro zemní práce, zemědělské nářadí, namáhané čepy a přívěsy a další. Obsahuje minerální základové oleje a molybdendisulfit. Vazelína snižuje tření na minimum, jelikož se váže na chemicky kovové povrchy. Zajišťuje přitom optimální mazání při teplotách od -20 do 130 °C. Xeramic MoS2 EP-2 slouží jako ochrana proti opotřebení a vynik...á skvělými korozními vlastnostmi.
Klíčové vlastnosti vazelíny Xeramic MoS2 EP-2 500 gVazelína vyvinutá pro použití při velkém zatíženíLze ji aplikovat na ložiska, řetězová kola, řetězy, kabely, ozubená kola, stroje pro zemní práce a dalšíObsahuje minerální základové oleje a molybdendisulfitXeramic MoS2 EP-2 5 snižuje tření na minimumZajišťuje optimální mazání při teplotách od -20 do 130 °CSlouží jako ochrana proti opotřebení
Hmotnost:500 g

Produkt je výrobek značky Xeramic ,distribuovaný s EAN kódem 8713502002800.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Xeramic, Díly a příslušenství vozidel Xeramic, Údržba a výzdoba motorových vozidel Xeramic, Autokosmetika Xeramic, Ochranné přípravky, leštidla a vosky na auta Xeramic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Metaltec-3

Metaltec-cz s.r.o.
4 802,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Xeramic MoS2 EP-2 vazelína 500gr a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, autokosmetika sleva, ochranné přípravky, leštidla a vosky na auta sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xeramic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xeramic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xeramic MoS2 EP-2 vazelína 500gr
Právě si prohlížíte...

369,- Kč