Icebug Rover Womens RB9X GTX Dust Plum/Mint 37 Trailová běžecká obuv

Icebug Rover Womens RB9X GTX Dust Plum/Mint 37 Trailová běžecká obuv
2 496 2 590 1164
2 496,- Kč

Původní cena: 2 590,- Kč


Hodnocení:


Icebug Rover Womens RB9X GTX Dust Plum/Mint 37 Trailová běžecká obuv z kategorie oblečení a móda, obuv, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Icebug Rover Womens RB9X GTX Dust Plum/Mint 37 Trailová běžecká obuv .

Detailní informace

Rover je obuv vyrobená pro dlouhý pohodlný běh a rychlé túry ve všech druzích počasí a typů terénu. Vzor podrážky je navržen tak, aby přilnul v blátě i na skalách a spolu s gumovou směsí RB9X™ poskytuje vynikající trakci na suchém i mokrém povrchu.
Bez ohledu na to, zda jde o běh na dlouhé vzdálenosti po kamenitých chodnících nebo pomalý běh v nepříznivém počas&...iacute;, zdravé klima chodidel je to, co lze od této všestranné obuvi očekávat. Odolný, ale hladký svršek z polyesteru s certifikací bluesign®, membrána GORE-TEX® udrží vodu venku a nohu v suchu. BOA® Fit System zajišťuje dokonalé uchycení svršku s rovnoměrným zapínáním a velmi pohodlnou manipulaci. Vysoká torze a plně odpružená mezipodešev v kombinaci se systémem ESS vede ke stabilní botě, která chrání před nadměrnou pronací. Vzor podešve je navržen tak, aby zajistil přilnavost v blátě i na skalách a spolu s gumovou směsí RB9X™ poskytuje vynikající trakci na suchém i mokrém povrchu. K čemu: Běh a rychlostní turistika. Proč: Rover je obuv vyrobená pro dlouhé a pohodlné běhání za každého počasí a do všech typů terénu.
Highlighty
10,5 kg CO2 ekv. za pár 8 % recyklovaných materiálů 10 % bio materiálů RB9X™ trakční guma bez výstupků Voděodolná membrána GORE-TEX® Systém BOA® Fit
Highlighty udržitelnosti
Podšívka GORE-TEX® má certifikaci bluesign® a splňuje normu STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Vnitřní výztuže paty a špičky Milspeed jsou vyrobeny z 60 % z recyklovaného plastu, z čehož 11 - 12 % tvoří recyklované nylonové rybářské sítě. Mezipodešev EVA obsahuje 20 % pěny BLOOM®, která je vyrobena z řas ze zarostlých jezírek. Podešev RB9X™ obsahuje 15 % recyklované gumy.
Technologie GORE-TEX
Výrobky s tímto symbolem jsou 100 % vodotěsné a jsou vyrobeny s technologií GORE-TEX® Extended Comfort Footwear, která nese slib ''GUARANTEED TO KEEP YOU DRY.'' Voda se nedostane dovnitř, zatímco pot může snadno unikat ven.
RB9X™
RB9X™ – Rubber 9 Extreme je nejnovější vývoj gumové směsi a nastavuje nový standard v poskytování tření. Laboratorní testy (SATRA) ukazují, že RB9X™ překonává konkurenci, ale stále odpovídá odolnosti běžeckých bot určených na asfalt. Ve skutečném světě to znamená mnohem spolehlivější trakci v mokrých a kluzkých podmínkách a na náročných površích, jako jsou skály. RB9X™ je jistě přínosem pro extrémně náročné běžce s vysokými očekáváními na trakci bot ve smíšeném a těžkém terénu.
Systém BOA® Fit
Systém BOA® Fit vám perfektně sedne se zvýšenou konektivitou, pohodlím a ovladatelností a pomáhá vám podávat maximální výkon kamkoli vás cesta zavede. Systém BOA® Fit vám umožňuje provádět okamžité mikroúpravy pro přesnost bez námahy, která vás lépe spojí s vaším vybavením – dostanete se dál a rychleji. Lehký, voděodolný a mimořádně odolný systém BOA® Fit System je navržen tak, aby fungoval v těch nejdrsnějších podmínkách – kdykoli a kdekoli.
Technické detaily
Drop: 12 mm Šířka:... Hmotnost : 295 g Terén : Road Sezóna : Spring Materiál : Textilie Barva podle výrobce : Dust Plum/Mint Sklon paty (mm) : 12.0 Typ aktivity : Běh Věková skupina : Dospělý Materiál : Guma Hmotnost (g) : 295.0 Vhodné pro : Trailový běh Země původu : Vietnam Barva : Fialová Technologie : Gore-Tex Terén : Mixed Terrain Typ aktivity : Trailový běh Velikost US : 6,5 Sezóna : Léto Pohlaví : Dámské Technologie : BLOOM Materiál : Recyklovaný polyester Barva : Modrá Velikost EU : 37 Technologie : OrthoLite Materiál : Etylenvinylacetát (EVA) Technologie : RB9X Membrána : Gore-Tex Sezóna : Zima Sezóna : Autumn Speciální vlastnosti : Voděodolná Velikost UK : 5,5

Produkt je výrobek značky Icebug ,distribuovaný s EAN kódem 7310710274886.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Icebug, Obuv Icebug.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 37
  • Barva: Violet Blue
  • Materiál: Recycled Polyester Rubber Texti..
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Icebug Rover Womens RB9X GTX Dust Plum/Mint 38 Trailová běžecká obuv

Velikost 38 / Blue Violet / Ethylene-Vinyl Acetate (EVA) Recycled Polyester Textile Rubber / Pro ženy / Icebug
2 843,- Kč
2 545,- Kč
Detail

Icebug Rover Womens RB9X GTX Dust Plum/Mint 39 Trailová běžecká obuv

Velikost 39 / Blue Violet / Rubber Ethylene-Vinyl Acetate (EVA) Textile Recycled Polyester / Pro ženy / Icebug
2 646,- Kč
Detail

Béžovo-bílé tenisky se semišovými detaily Tamaris

Velikost 41 / Bílá / Pravá kůže v semišové úpravě, syntetika, textil / Pro ženy / Tamaris
1 999,- Kč
1 399,- Kč
Detail
2 389,- Kč
1 479,- Kč
Detail

Bílo-šedé pánské tenisky Geox

Velikost 46 / Světle šedá / Vnější část - polyuretan; stélka - korek; podrážka - ethylenvinylacetát (EVA) / Pro muže / Geox
3 199,- Kč
2 087,- Kč
Detail

Šedo-oranžové pánské tenisky SAM73 Daniel

Velikost 44 / Oranžová / Syntetika, textil, guma / Pro muže / Sam 73
2 199,- Kč
1 319,- Kč
Detail

Aldo Harpa Pantofle Zlatá

Velikost 36 / Zlatá / Syntetika / Pro ženy / Aldo
2 499,- Kč
1 869,- Kč
Detail

Adidas ADILETTE AQUA 40 2/3

Velikost 40 2/3 / Bílá / Pro muže / Adidas performance
599,- Kč
449,- Kč
Detail

Replay Tenisky Bílá

Velikost 44 / Bílá / Polyester, elastodien, pravá kůže / Pro muže / Replay
2 649,- Kč
1 619,- Kč
Detail

Guess Jamming Tenisky Černá

Velikost 38 / Černá / Ekologická kůže, syntetika, textil / Pro ženy / Guess
3 379,- Kč
2 759,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Icebug Rover Womens RB9X GTX Dust Plum/Mint 37 Trailová běžecká obuv a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, obuv sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Icebug a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Icebug najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Icebug Rover Womens RB9X GTX Dust Plum/Mint 37 Trailová běžecká obuv
Právě si prohlížíte...

2496,- Kč