Boty Forces Speed Assault 2 Salomon® – Brown

Boty Forces Speed Assault 2 Salomon® – Brown
Boty Forces Speed Assault 2 Salomon® – Brown
Boty Forces Speed Assault 2 Salomon® – Brown
Boty Forces Speed Assault 2 Salomon® – Brown
4 190 4 190 1239
4 190,- Kč

Původní cena: 4 190,- Kč


Hodnocení:


Boty Forces Speed Assault 2 Salomon® – Brown z kategorie oblečení a móda, obuv, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Boty Forces Speed Assault 2 Salomon® – Brown .

Detailní informace

Dvojka v názvu naznačuje, že tyhle boty tu už jednou byly. V tomto případě se jedná o inovovanou verzi obuvi Forces Speed Assault od francouzského výrobce Salomon, které jsou stejně lehké jako jejich předchůdci a dokonce nabízejí i stejnou ochranu a podporu chodidla. Přinášejí však i něco navíc, ať už jdete do pouště, do džungle nebo „jen“ do českého léta.
Pohodlí i technické funkce Obuv Salomon Forces Speed Assault 2 přináší oproti předchůdci více komfortu při každodenním nošení i více technických funkcí. Ultralehká taktická obuv ve ...své modernizované variantě vám pomůže v jakékoliv misi. Určena je především pro horké počasí, v němž nositeli díky použitým technologiím nabízí prodyšnost i odolnost, jakou od taktických a trekových bot očekáváte.
Jsou lehké a rychle vyschnou Jednou z mnoha výhod Forces Speed Assault 2 je fakt, že jsou tyto boty lehké a velice rychle vyschnou. Jsou totiž vyrobeny z rychleschnoucích materiálů a kromě toho mají svařovanou konstrukci.
Přilnavé ve všech terénech Jedná se o trekové boty, a proto je jasné, že u těch je jednou z nejdůležitějších součástí podešev. Konkrétně tenhle model využívá patentovanou variantu Contagrip, jejíž součástí jsou strategicky rozmístěné výstupky tvaru V, které zvyšují trakci v jakémkoliv terénu.
Podpora kotníku Tyto boty značky Salomon jsou středně vysokého střihu, což znamená, že mohou zůstat lehčí než zimní varianty trekových bot, ale současně stále efektivně obepínají kotník nositele pro zvýšenou podporu a stabilitu, a to i při rychlejším pohybu ve volném terénu.
Mezipodešev chrání před otřesy Vysoce výkonná mezipodešev z pěny EVA využívá technologii EnergyCell a chrání chodidlo před otřesy a nárazy. V takto pevné obuvi je minimalizována pravděpodobnost, že byste si při pohybu například vyvrtli kotník. K pohodlí přispívá také textilní podšívka, která je měkká a prodyšná.
Strečový materiál, speciální úprava Jako materiál svršku je použita Lycra, taktické využití pak podtrhuje antireflexní úprava materiálů či úprava Ripstop, která zabraňuje oděru a roztržení. Pokud už přece jen k roztržení dojde, úprava Ripstop zajistí, že se trhlina nebude šířit dál. Jedna vrstva síťoviny těsně obepíná chodidlo a dále zvyšuje pohodlí.
Varianta Forces Boty ze série Salomon Forces jsou určeny hlavně pro příslušníky policie a dalších ozbrojených složek, případně pro členy bezpečnostních agentur. Využijete je však i pro jakékoliv outdoorové aktivity, pokud při svých výletech do terénu neradi experimentujete a preferujete osvědčená řešení bez kompromisů v kvalitě.
Vyztužený jazyk Jazyk je u bot Salomon Forces Speed Assault 2 na obou stranách spojen se svrškem, a tak zabraňuje vnikání nečistot do boty a navíc zůstává ve středu a nepohybuje se při chůzi ze strany na stranu.
Ochrana před blátem Kolem základny chodidla se nachází obal z kůže, syntetických materiálů a gumy, který chrání boční a střední stranu chodidla před blátem zvenčí. Součástí obuvi je i patentovaná ochranná stélka OrthoLite, která je tvarovaná tak, aby odpovídala konturám vašeho chodidla. Je tedy velmi ergonomická a poskytuje skvělé odpružení, prodyšnost a odolnost pro zvýšení pohodlí při chůzi.
Šněrovací systém Quicklace V neposlední řadě musíme zmínit také šněrovací systém Quicklace, který zahrnuje minimalistické a silné tkaničky, které lze utáhnout jedním tahem. Boty si tak jednoduše nazujete i vyzujete, což rozhodně nebývá pravidlem. V konstrukci svršku se dále nachází kapsa na tkaničky, která pro tento šněrovací systém poskytuje výborné „úložiště“.
Benefity, o kterých musíte vědět:
inovovaná generace taktické obuvi Forces Speed Assault
kvalitní provedení
varianta Forces pro profesionály, ale i pro civilisty
do horkého prostředí pouště, džungle i českého léta
lehká a rychleschnoucí konstrukce
prodyšné a odolné
podešev Contagrip s výstupky tvaru V
mezipodešev z pěny EVA s technologií EnergyCell chrání před otřesy
strečový materiál Lycra
Ripstop úprava
antireflexní úprava
jedna vrstva síťoviny
vyztužený jazyk
ochrana chodidla před blátem
ochranná stélka OrthoLite
šněrovací systém Quicklace
kapsa na tkaničky v konstrukci svršku

Produkt je výrobek značky Salomon®.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Salomon®, Obuv Salomon®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Béžové dámské pantofle Scholl Sharon

Velikost 39 / Béžová / Textil, syntetika / Pro ženy / Scholl
1 999,- Kč
1 399,- Kč
Detail
2 599,- Kč
2 079,- Kč
Detail

Under Armour UA W HOVR™ Sonic SE Tenisky Fialová

Velikost 40 1/2 / Fialová / 57% textil, 43% syntetická vlákna / Pro ženy / Under armour
2 699,- Kč
2 429,- Kč
Detail

Béžové dámské sandálky na vysokém podpatku Michael Kors Asha

Velikost 41 / Béžová / Vnější část - syntetika; vnitřní část 1 - syntetika; vnitřní část 2 - pravá kůže; podrážka - syntetika / Pro ženy / Michael kors
4 399,- Kč
3 079,- Kč
Detail

Světle hnědé pánské mokasíny Replay

Velikost 45 / Světle hnědá / Polyester, ethylenvinylacetát (EVA), bavlna / Pro muže / Replay
2 399,- Kč
1 055,- Kč
Detail
3 199,- Kč
2 459,- Kč
Detail

Puma RS-X Efekt Perf Tenisky Černá

Velikost 42 / Černá / Vnější část - textil; vnější detaily - nubuk - odolná hovězí kůže v semišové úpravě; vnější část 1 - pravá kůže; stélka - textil; podrážka - syntetika / Pro muže / Puma
3 499,- Kč
2 969,- Kč
Detail

New Balance FreshFoam Evoz ST Night Sky

Velikost 40,5 / Blue / Pro ženy / New balance
3 090,- Kč
2 210,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Boty Forces Speed Assault 2 Salomon® – Brown a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, obuv sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Salomon® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Salomon® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Boty Forces Speed Assault 2 Salomon® – Brown
Právě si prohlížíte...

4190,- Kč