Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PetSafe rádiový plot malý

PetSafe rádiový plot malý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PetSafe rádiový plot malý z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, obojky a postroje pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným PetSafe rádiový plot malý .

Detailní informace

Rádiové oplocení PetSafe pro malé psy.Originální PetSafe systém rádiového oplocení, kterým se vyhradí oblast volného pohybu pro psa pomocí izolovaného drátu a elektronického obojku. Systém je vhodný pro psy s váhou od 3,6 kg.Sada obsahuje: vysílač, 150m drátu, 1x Deluxe ultralehký obojek pro psy PIG19-10764, který má 1 úroveň nastavení korekce 50ks vlajek. Pozn.: Oplocení doporučujeme pro menší psy s váhou do přibližně 25 - 30 kg. Pro větší psy a psy s tvrdohlavou povahou doporučujeme oplocení určeny pro velké a tvrdohlavé psy typu PRF-3004XW-2...0.Rádiové oplocení zajišťuje, aby pes nebo kočka nepřekročili stanovené hranice volného pohybu. Rádiové oplocení nepředstavuje pevný plot .Systém pracuje na bázi varovných signálů, které psa upozorní pokud překročí stanovené hranice. Vymezená oblast se ohradí drátem , který může být zakopaný do země nebo upevněný na pevném bodě nad zemí . Rádiové oplocení může být i zcela bezdrátové kde není třeba na pozemek instalovat drát .Vysílač v rámci vyhrazené oblasti vysílá velmi nízké radiové frekvence, které jsou zachytávány speciálním psím obojkem - přijímačem . Pokud se pes přiblíží k určené hranici , obojek vyšle varovný zvukový signál. Pokud pes dále pokračuje k hranici, systém vyšle přes obojek bezbolestný, ale přesto nepříjemný statický signál, který psa odradí od postupu dál.Jednoduchým tréninkem je možné psa, nebo kočku naučit poslouchat varovné signály obojku a zůstat pouze ve vyhrazené oblasti. Trénink trvá přibližně 1-2 týdny.Rádiové oplocení může využívat nelimitovaný počet psů nebo koček, každé zvíře však musí nosit elektronický obojek . Systém je bezpečný a spolehlivý.Základní informace o oplocovaní rádiovým oplocením ** Rádiové oplocení není vhodné pro agresivní psy ** Na využívání rádiového oplocení je nutné dát psovi nebo kočce základní výcvik ** Rádiové oplocení může využívat nelimitovaný počet zvířat, avšak každé musí nosit elektronický obojek ** Vysílač ohradníku musí být vždy v suchu a nesmí se vystavit extrémním teplotám ** Obvod drátu musí být uzavřen - od vysílače zpět k vysílačiKdy je rádiové oplocení užitečné? Oplocení je vhodné pokud ... ** Nemáte plot a potřebujete ohradit oblast volného pohybu pro psa / kočku ** Máte plot, ale pes i tak utíká - podhrabat se pod plot nebo plot přeskočí ** Na pozemku máte oblast kam nechcete, aby pes nebo kočka měli přístup - například jezírko nebo květinový záhon a pod.

Produkt je výrobek značky Petsafe ,distribuovaný s EAN kódem 729849101746.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Petsafe, Potřeby pro domácí zvířata Petsafe, Obojky a postroje pro domácí zvířata Petsafe.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.857 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PetSafe rádiový plot malý a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, obojky a postroje pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petsafe a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petsafe najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PetSafe rádiový plot malý
Právě si prohlížíte...

4442,- Kč