Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PetSafe Pawz Away Mini Pet Barrier

PetSafe Pawz Away Mini Pet Barrier

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PetSafe Pawz Away Mini Pet Barrier z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, obojky a postroje pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným PetSafe Pawz Away Mini Pet Barrier .

Detailní informace

Mini pet bariéra přenáší eliptický rádiový signál nastavitelný až na poloměr 0,76 metrů. Vaše zvíře nosí přijímač/ obojek s kontaktními body, které se dotýkají jeho krku. Když se Váš miláček přiblíží k nežádoucímu místu, uslyší sérii pípnutí z přijímače a pocítí bezpečnou, progresivní statickou stimulaci. Stimulace je progresivní a je určená k překvapení zvířete a ne k jeho potrestání. Statická stimulace získá pozornost Vašeho domácího mazlíčka, ale neublíží mu. Váš miláček se rychle naučí vyhýbat se místům (bariérám), které jste vytvořili. Pok...ud máte víc než jednoho mazlíčka, můžete si dokoupit další obojky. Do systému může být přidán neomezený počet domácích zvířat. Můžete také chránit více vnitřních nebo venkovních prostor. Umístěte Mini pet bariéry v blízkosti všeho, čemu chcete, aby se Váš domácí mazlíček vyhnul. Hlavní vlastnosti: » Vodotěsná a bateriemi napájená baterie vhodná do malých prostor » Lehký, vodotěsný obojek s progresivní statickou stimulací » Různé nastavení pro vícero domácích zvířat » Jednoduché nastavení a tréning » Automatické bezpečnostní vypnutí: stimulace se zastaví po 15 sekundách Další vlastnosti: » Pro vnitřní nebo vnější použití s dosahem až 0,76 m » Pro psy a kočky od 2,25 kg a vhodné na krk velikosti 15-71 cm pro psy a až 30cm pro kočky » Možnost dokoupení dalších bariér pro libovolný počet chráněných oblastí a také možnost rozšíření o neomezený počet domácích mazlíčků s dalšími kompatibilními obojky » Vodotěsný dálkový vysílač a obojek » Baterie využívá 3x AAA baterie (nejsou součástí balení), obojek používá lithiové baterie s kapacitou 2x3x V (součástí balení) Obsah balení: » Vysílač (potřebné 3 alkalické baterie typu AAA – nejsou součástí balení) » Příjímací obojek s dvěma 3-voltovými lithiovými bateriemi » Návod na použití a tréning » Řemínek na kočky » Světelné testovací zařízení

Produkt je výrobek značky Petsafe ,distribuovaný s EAN kódem 729849158542.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Petsafe, Potřeby pro domácí zvířata Petsafe, Obojky a postroje pro domácí zvířata Petsafe.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.365 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PetSafe Pawz Away Mini Pet Barrier a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, obojky a postroje pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petsafe a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petsafe najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PetSafe Pawz Away Mini Pet Barrier
Právě si prohlížíte...

1868,- Kč