Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PetSafe Obojek proti stekani ultrazvuk

PetSafe Obojek proti stekani ultrazvuk

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PetSafe Obojek proti stekani ultrazvuk z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, obojky a postroje pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným PetSafe Obojek proti stekani ultrazvuk .

Detailní informace

Elektronický ultrazvukový obojek PetSafe s ultrazvukovým signálem pro korekci chování. Zařízení nepoužívá obojek. Dosah zařízení je 10 metrů a používá 9 V baterku. Elektronický ultrazvukový obojek PetSafe vysílá jen ultrazvukový signál pro korekci chování - buď pozitivní nebo negativní tón.

Produkt je výrobek značky Petsafe ,distribuovaný s EAN kódem 729849140363.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Petsafe, Potřeby pro domácí zvířata Petsafe, Obojky a postroje pro domácí zvířata Petsafe.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.286 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PetSafe Obojek proti stekani ultrazvuk a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, obojky a postroje pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petsafe a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petsafe najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PetSafe Obojek proti stekani ultrazvuk
Právě si prohlížíte...

752,- Kč