Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Doodlebone Stahovací lanové vodítko Coal

Doodlebone Stahovací lanové vodítko Coal

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Doodlebone Stahovací lanové vodítko Coal z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, obojky a postroje pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Doodlebone Stahovací lanové vodítko Coal .

Detailní informace

Stahovací lanové vodítko od Doodlebone je skvělou pomůckou při trénování psů, kterou používají zkušení cvičitelé psů. Praktické a všestranné vodítko se velmi rychle navléká a sundává. A vydrží pořádný tah! Pevné vnitřní lano je obaleno odolným nylonem, do kterého je protkán reflexní proužek. Vodítko má zesílené šití a elegantní prvky z pravé kůže. Vyhotovené je v solidní šíři 1,2 cm, takže je vhodnější pro střední a větší plemena psů. S délkou lana 150 cm můžete vašemu psovi dovolit prozkoumávat bezprostřední okolí, zatímco ho máte pořád pod ko...ntrolou. Vodítko lze prát ručně anebo v pračce na 30 °C (kovové elementy mohou pračku poškodit). IDEÁLNÍ NA TRÉNINK PSA EXTRA SILNÉ LANO 1,2 CM MAXIMÁLNÍ PEVNOST A ODOLNOST LZE PRÁT RUČNĚ NEBO V PRAČCE SNADNÉ A RYCHLÉ NASAZENÍ  , Rozměry Délka: 150 cm Šířka: 12 mm  , Materiály Nylon, kůže.  , Péče Doporučujeme prát ručně s prostředkem na jemné prádlo. Možné prát v pračce na 30 °C (kovové elementy mohou pračku poškodit).

Produkt je výrobek značky Doodlebone ,distribuovaný s EAN kódem 5060765106442.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Doodlebone, Potřeby pro domácí zvířata Doodlebone, Obojky a postroje pro domácí zvířata Doodlebone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.139 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Doodlebone Stahovací lanové vodítko Coal a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, obojky a postroje pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Doodlebone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Doodlebone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Doodlebone Stahovací lanové vodítko Coal
Právě si prohlížíte...

449,- Kč