Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Doodlebone Postroj Snappy Bubblegum Party 1-2

Doodlebone Postroj Snappy Bubblegum Party 1-2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Doodlebone Postroj Snappy Bubblegum Party 1-2 z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, obojky a postroje pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Doodlebone Postroj Snappy Bubblegum Party 1-2 .

Detailní informace

Postroj Snappy je bestseller od značky Doodlebone. Jasná volba pro všechny psy, kteří nemají rádi oblékání přes hlavu. Postroj Snappy také doporučujeme pro psy se silnějším krkem, jako je francouzský buldoček nebo mops. Nasazení postroje je hračka: stačí položit před psa, nechat ho vstoupit předními nohami, vysunout postroj nahoru a zapnout na suchý zip a plastovou sponu. Na rozdíl od jiných postrojů, Snappy je vesta, která obepíná větší plochu těla psa, takže je vhodnou volbou i pro štěňata a energické psy. Reflexní prvky se postarají o bezpeč...nost vašeho psa v šeru nebo za tmy. Stylový postroj Snappy je vyhotovený z pevné a prodyšné látky Airmesh. Kdykoliv ho můžete vyprat ručně anebo v pračce, a tak pořád vypadá jako nový. Pro dokonalý výsledek kombinujte s vodítky a obojky ze stejné kolekce. K dispozici v různých barvách a vzorech. STYLOVÝ POSTROJ PRO PSY VHODNÝ NA KAŽDODENNÍ VENČENÍ ZAPÍNÁNÍ NA SUCHÝ ZIP A PLASTOVOU SPONU K DISPOZICI V RŮZNÝCH BARVÁCH A VZORECH VHODNÉ TAKÉ PRO ŠTĚŇATA Z PRODYŠNÉ LÁTKY AIRMESH LZE PRÁT RUČNĚ NEBO V PRAČCE  , Velikosti Jak vybrat správnou velikost? Vezměte papírový nebo krejčovský metr a změřte vašemu psovi obvod hrudníku v jeho nejširší části. Nikdy nevybírejte podle velikosti starého postroje. VELIKOST OBVOD TRUPU 1 31 – 35 cm 1-2 35 – 40 cm 2 41 – 46 cm 3 46 – 52 cm 4 51 – 57 cm 5 54 – 60 cm 6 58 – 64 cm  , Materiály Polyester.  , Péče Doporučujeme prát ručně s prostředkem na jemné prádlo. Možné prát v pračce na 30 °C (kovové součásti mohou pračku poškodit).

Produkt je výrobek značky Doodlebone ,distribuovaný s EAN kódem 5060765105292.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Doodlebone, Potřeby pro domácí zvířata Doodlebone, Obojky a postroje pro domácí zvířata Doodlebone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.098 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Doodlebone Postroj Snappy Bubblegum Party 1-2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, obojky a postroje pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Doodlebone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Doodlebone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Doodlebone Postroj Snappy Bubblegum Party 1-2
Právě si prohlížíte...

659,- Kč