Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Doodlebone Postroj Boomerang Coal 6-7

Doodlebone Postroj Boomerang Coal 6-7

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Doodlebone Postroj Boomerang Coal 6-7 z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, obojky a postroje pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Doodlebone Postroj Boomerang Coal 6-7 .

Detailní informace

Postroj Boomerang od Doodlebone je jednoduchý postroj, který nasadíte během okamžiku. Stačí položit na zem, nechat psa vstoupit předními nohami, vytáhnout postroj nahoru a zapnout plastovou přezku. To je všechno! Měkoučký postroj Boomerang z prodyšné látky Airmesh je příjemný a vzdušný. Uvítají ho všichni psi, kteří nemají rádi oblékání přes hlavu. Reflexní prvky se postarají o dobrou viditelnou a bezpečnost při venčení večer a v noci. Zesílené šití zaručuje extra pevnost. K dispozici v různých barvách a vzorech. Vybírat můžete ze 4 velikostí. ...Perte ručně anebo v pračce na 30 °C (kovové součásti mohou pračku poškodit). SNADNÉ A RYCHLÉ NASAZENÍ ZAPÍNÁNÍ NA PLASTOVOU SPONU K DISPOZICI V RŮZNÝCH BARVÁCH A VZORECH REFLEXNÍ PRVKY LZE PRÁT RUČNĚ NEBO V PRAČCE  , Velikosti Jak vybrat správnou velikost? Vezměte papírový nebo krejčovský metr a změřte vašemu psovi obvod hrudníku v jeho nejširší části. Nikdy nevybírejte podle velikosti starého postroje. VELIKOST OBVOD TRUPU 3 48 – 53 cm 4-5 56 – 62 cm 6-7 69 – 76 cm 8-10 81 – 91 cm  , Materiály Polyester.  , Péče Doporučujeme prát ručně s prostředkem na jemné prádlo. Možné prát v pračce na 30 °C (kovové součásti mohou pračku poškodit).

Produkt je výrobek značky Doodlebone ,distribuovaný s EAN kódem 5060765105582.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Doodlebone, Potřeby pro domácí zvířata Doodlebone, Obojky a postroje pro domácí zvířata Doodlebone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.156 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Doodlebone Postroj Boomerang Coal 6-7 a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, obojky a postroje pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Doodlebone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Doodlebone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Doodlebone Postroj Boomerang Coal 6-7
Právě si prohlížíte...

609,- Kč