Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Doodlebone Obojek Bubblegum Party 6-11

Doodlebone Obojek Bubblegum Party 6-11

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Doodlebone Obojek Bubblegum Party 6-11 z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, obojky a postroje pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Doodlebone Obojek Bubblegum Party 6-11 .

Detailní informace

Pokud hledáte dostupný obojek pro vašeho psa vhodný na každodenní použití, Doodlebone je správnou volbou. Takzvané „rostoucí“ obojky Doodlebone jsou široce nastavitelné, a tak se snadno přizpůsobí krku vašeho psa. Díky plastové sponě se snadno a rychle zapínají. Doporučujeme kombinovat s obojky a postroji ze stejné kolekce. K dispozici ve 3 velikostech. Lze prát v pračce. Doporučujeme také pro štěňata jako součást první výbavy. DOBRÁ CENA K DISPOZICI V RŮZNÝCH BARVÁCH A VZORECH SNADNO NASTAVITELNÝ DOPORUČUJEME TAKÉ PRO ŠTĚŇATA LZE PRÁT V PRAČCE...  , Velikosti Jak vybrat správnou velikost? Vezměte papírový nebo krejčovský metr a změřte vašemu psovi obvod krku v jeho nejužší části. Nikdy nevybírejte podle velikosti starého obojku. VELIKOST OBVOD KRKU ŠÍŘKA OBOJKU 1-2 22 – 30 cm 1,5 cm 3-6 30 – 50 cm 2 cm 6-11 50 – 70 cm 2,5 cm  , Materiály Polyester.  , Péče Doporučujeme prát ručně s prostředkem na jemné prádlo. Možné prát v pračce na 30 °C.

Produkt je výrobek značky Doodlebone ,distribuovaný s EAN kódem 5060765100730.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Doodlebone, Potřeby pro domácí zvířata Doodlebone, Obojky a postroje pro domácí zvířata Doodlebone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.384 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Doodlebone Obojek Bubblegum Party 6-11 a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, obojky a postroje pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Doodlebone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Doodlebone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Doodlebone Obojek Bubblegum Party 6-11
Právě si prohlížíte...

259,- Kč