Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Obleček Vesta Esmé Tulák LUX šedá-růžová 45cm

Obleček Vesta Esmé Tulák LUX šedá-růžová 45cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Obleček Vesta Esmé Tulák LUX šedá-růžová 45cm z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, oblečky pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Obleček Vesta Esmé Tulák LUX šedá-růžová 45cm .

Detailní informace

Zimní vesta Esmé Tulák Lux chrání psa před chladem, větre a deštěm.
Obleček je zateplený z vnitřní strany měkkým fleecem, který zabraňuje zacuchávání srsti pejska. Svrchní vrstvu tvoří funkční materiál
-
speciální tkanina vyvinuta do náročných podmínek, která nabízí účinnou ochranu proti větru, dešti a sněhu- střih vesty je navržen tak, aby ochrá...nil všechny důležité partie těla psa. Psí vesta je anatomicky tvarovaná a psa tak neomezuje ve volném a přirozeném pohybu. Oblékání zimní vesty je velice snadné a rychlé
-
přední nohy prostrčíte skrz otvory v oblečku a zapnete pomocí zipu. Praktický zip je všitý přes celá záda. Vesta je vhodný i pro psy starší, nemocné nebo psy, kteří se neradi oblékají. Tento funkční obleček má všité poutko pro snadnější pověšení a sušení.
Rozměry:
Velikost:
32
36
40
45
Obvod krku:
32
36
36
36
Obvod hrudníku:
42
48
52
58
Délka zad:
32
37
40
46
Údržba:
Ruční praní do 30°C.
Nežehlit, nebělit, nesušit v sušičce.

Produkt je výrobek značky Samohýl Exclusive ,distribuovaný s EAN kódem 8595568669629.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Samohýl Exclusive, Potřeby pro domácí zvířata Samohýl Exclusive, Potřeby pro psy Samohýl Exclusive, Oblečky pro psy Samohýl Exclusive.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

339,- Kč
Detail
194,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Obleček Vesta Esmé Tulák LUX šedá-růžová 45cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, oblečky pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samohýl Exclusive a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samohýl Exclusive najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Obleček Vesta Esmé Tulák LUX šedá-růžová 45cm
Právě si prohlížíte...

520,- Kč