Tractive GPS CAT 4 – GPS tracker pro kočky Tmavě modrý - 1 ks

Tractive GPS CAT 4 – GPS tracker pro kočky Tmavě modrý - 1 ks
1 398 1 398 1583
1 398,- Kč

Původní cena: 1 398,- Kč


Hodnocení:


Tractive GPS CAT 4 – GPS tracker pro kočky Tmavě modrý - 1 ks z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, oblečky pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným Tractive GPS CAT 4 – GPS tracker pro kočky Tmavě modrý - 1 ks .

Detailní informace

*V případě 2letého balíčku s jednorázovou platbou předem. Ceny se mohou lišit. Nejnovější podrobnosti najdete na stránce tractive.com/plans. Vždy budete vědět, kde se vaše kočka nachází, a můžete se podívat, kde byla. Identifikujte spánkové vzorce a sledujte aktivitu svých koček. Kupte si zařízení GPS Cat Tracker, vyberte si uživatelský balíček a začněte sledovat pomocí aplikace Tractive GPS. Má snadno použitelný nástavec na obojek, který lze připevnit na většinu obojků pro kočky. Podrobné informace o produktu: - Pro nepřetržité používání zaříz...ení prostřednictvím aplikace je vyžadováno předplatné s měsíčním poplatkem Neexistují žádné mobilní poplatky ani dodatečné náklady. S vestavěnou SIM kartou si stačí vybrat plán pro tracker (měsíčně, 1, 2 nebo 5 let) a užívat si pokrytí po celé Evropě a ve světě. *V případě 2letého balíčku s jednorázovou platbou předem. Ceny se mohou lišit. Nejnovější podrobnosti najdete na stránce tractive.com/plans. - LIVE režim Sledujte každý krok s aktualizací polohy každé 2-3 sekundy. Najděte svou kočku, kamkoli to jde. Vzdálenost není omezena. - Historie stavu a sdílení Podívejte se, co vaše kočka dělá. Poznejte svá oblíbená místa. Sledujte svou kočku s přáteli, rodinou a ostatními, kterým důvěřujete. Například s hlídačem zvířat. - Virtuální plot Nastavte bezpečné oblasti, jako je vaše zahrada, a zakázané oblasti, kterým by se váš mazlíček měl vyhýbat, jako je pole poblíž rušné silnice. Když je opustíte nebo vstoupíte na jejich území, dostanete rychlé varování. - Sledování aktivity Víte, že vaše kočka je v dobré kondici. Podívejte se, kolik času vaše kočka tráví spánkem a pohybem. Identifikujte spánkové vzorce. Stanovte si cíle, sledujte pokrok a porovnávejte se s ostatními. - 100% vodotěsný, lehký, kapacita baterie až 7 dní Malé rozměry, přesto odolné. 100% voděodolné. Pohodlné nošení pro kočky nad 4 kg. Pomocí kování lze připevnit na většinu obojků pro kočky. Technické informace: - Bezplatná aplikace pro Android, iPhone - Až 7 dní používání baterie a plné nabití za 2 hodiny - Lehký a hodí se pro většinu obojků pro kočky - 71,5 x 28 x 17,3 mm, 35 g - Odolné vůči vodě a nárazům - Barva trackeru: tmavě modrá - Barva uchycení obojku: tmavě modrá

Produkt je výrobek značky Tractive ,distribuovaný s EAN kódem 9120056451265.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Tractive, Potřeby pro domácí zvířata Tractive, Potřeby pro kočky Tractive, Oblečky pro kočky Tractive.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tractive GPS CAT 4 – GPS tracker pro kočky Tmavě modrý - 1 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tractive a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tractive najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tractive GPS CAT 4 – GPS tracker pro kočky Tmavě modrý - 1 ks
Právě si prohlížíte...

1398,- Kč